• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razočarani Mirković: Dobro ću razmisliti šta dalje!

Autor mondo.rs

Trener Partizana dao izjavu u kojoj je rekao da će dobro razmisliti da li će i dalje biti šef stručnog štaba crno-belih.

 Razočarani Mirković: Dobro ću razmisliti šta dalje! Izvor: MN PRESS

"Moram da kažem da se teško snalazim se u ovim uslovima, a tu ne mislim na vremenske uslove. Dobro ću razmisliti šta dalje", razočarano je konstatovao Zoran Mirković posle utakmice.

Kakav, bre, fudbal - "zimske čarolije" i 0:0! (VIDEO)

Nezadovoljan mnogim stvarima u srpskom fudbalu, trener Partizana očigledno da je najavio burnu zimu u Humskoj. Zavesa na prvi deo sezone, koji je Partizan završio sa najmanje 13 bodova zaostatka za Zvezdom i četiri za Radničkim, je spuštena. Ali, šefa stručnog štaba "parnog valjka" pored loših rezultata svog tima tište i drugi problemi, ne samo u Partizanu.


"Nisam zadovoljan rezultatom, igrali smo koliko je teren dozvoljavao. Dobili smo taj crveni, a sa igračem manje po ovom terenu stvarno je bilo teško... Kada smo počeli utakmicu teren nije bio u ovakvom stanju. Tada je i bilo nekih uslova, na kraju nije", rekao je Mirković.

Trener Mačve Darko Tešović čestitao je svojim igračima na osvojenom bodu uz dodatak da se njegov tim bolje snašao u teškim uslovima.

"Sneg i loš teren ne mogu da budu opravdanje. Oni su profesionalci, isto kao kada igraju na 35 stepeni Celzijusa, tako moraju da igraju i po snegu. I mi smo igrali, možda u još gorim uslovima. Žao mi je, ali mi je žao i rudara koji kopaju u rudniku. Moja ekipa se bolje snašla", rekao je Tešović.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC