• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

S njim je počeo Murinjov kraj: "20.000 da Žoze ide!"

Autor mondo.rs

Igrač čiji je dolazak ubrzao Portugalčev "pad" na Old Trafordu navodno stavio veliku svotu novca na opkladu da trofejni menadžer napušta Old Traford.

Prošle zime, Žoze Murinjo je "ukrao" čileanskog ofanzivca Aleksa Sančeza i ispred nosa Pepa Gvardioli uspeo da ga ubedi da pređe u Mančester junajted, a ne u Mančester siti.

Godinu kasnije, jasno je da je Portugalac napravio grešku, kao i da Sančez ni izbliza više nije igrač koji je bio u Arsenalu - prošle sezone je odigrao 12 utakmica u Premijer ligi za Junajted i postigao dva gola, a ove je na deset nastupa postigao jedan.

Ovih dana, Sančez se oseća dobro jer je Žoze Murinjo otišao, a na njegovo mesto došao Ole Gunar Solskjaer. U toj radosti on ide toliko daleko da će i zaraditi, jer engleski mediji u petak prenose detalje "whatsapp" prepiske u grupi fudbalera Junajteda.

"SAMO JE TREBALO BITI STRPLJIV"

"Aleksis Sančez će se suočiti sa pitanjima šefova Mančester junajteda, posle navoda da se opkladio na 20.000 funti sa saigračem Markusom Rohom da će Žoze Murinjo dobiti otkaz", objavio je "San".

Sančez trenutno nije u Engleskoj, jer se u Čileu oporavlja od povrede mišića, zbog koje neće igrati bar do 10. januara. Posle potvrde rastanka sa Murinjom, on je navodno iz domovine poslao ovu poruku saigračima:

"Rekao sam vam!! Strpljenje je sve što je bilo potrebno. Roho, duguješ mi 20.000 funti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC