• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Računica Jirgena Klopa: 105, pa opet prvaci

Autor mondo.rs

Čekaju od 1990. godine, a možda će im biti potreban i rekord Premijer lige...

 Jirgen klop računica za titulu Liverpula 105, pa opet prvaci Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mančester siti je u maju ove godine postavio rekord kada je titulu Premijer lige osvojio sa ravno 100 bodova, što nikome pre njih nije pošlo za rukom...

Međutim, trka za šampionsku titulu ove sezone deluje još uzbudljivije, Mančester siti i Liverpul "melju" sve pred sobom, pa tako menadžer "redsa" Jirgen Klop i pored toga što njegov tim zauzima prvu poziciju - smatra da bi i jedan kiks mogao sve da odluči.

Za sada toga nema kod Liverpula, izašli su na kraj sa većim i manjim izazovima, remizirali samo sa Arsenalom, Sitijem i Čelsijem, i ne misle da promene fokus.

"Imati 48 bodova sredinom decembra, pre Božića, je potpuno ludo. Ipak tu su i drugi timovi: Čelsi, Totenhem, Arsenal... I oni će svi redom pobeđivati, svi oni će imati više od 40 bodova u ovom delu sezone", poručio je Klop posle pobede njegovog tima protiv Vulverhemptona (2:0) u kojoj su već 11. put sačuvali sopstvenu mrežu.

A koliko je potrebno za titulu?

"Niko iz top pet ili šest timova ne ispušta mnogo bodova. Na kraju sezone će vam verovatno biti potrebno 105 da biste bili šampioni!", zaključio je Nemac.

Liverpul je dobio 15 od 18 utakmica, a ukoliko dobije sve do kraja - imaće 108 bodova... Jasno je dakle i Jirgenu Klopu koliko jedan kiks može sve da okrene na tuđu vodenicu, i šta je sve moguće da se desi do kraja maja, kada će verovatno tek biti rešena šampionska trka.

DEJAN LOVREN

Pred meč sa Vulverhemptonom videli smo zanimljivu izjavu Dejana Lovrena koji je "izazvao sudbinu" rekavši da njegova ekipa može da završi sezonu bez poraza. S obzirom na istorijat njegovih izjava, kada bi to ubrzo "izbaksuzirao", ovoga puta je odigrao vrlo dobro i njegov tim je pobedio.

"Redsima" sledi duel sa Njukaslom na "Boksing dej" i videćemo s koliko poena će "okrenuti" prvi deo sezone, odnosno da li će preskočiti magičnu brojku od 50 bodova...

Podsetimo, Liverpul nije osvojio šampionsku titulu od 1990. godine, odnosno nema nijednu od formiranja Premijer lige. Toliko se čeka na nju da se počelo govoriti o "kletvi", a videćemo da li Jirgen Klop može da prekine odbrojavanje "skauzera".

BONUS VIDEO: FILM O NAVIJAČIMA LIVERPULA IZ SRBIJE

Film o navijačima Liverpula sa Balkana.
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC