• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijelsa napušta Lids?!

Autor mondo.rs

Argentinski stručnjak sazvao je vanrednu konferenciju za novinare, povodom afere oko slanja pomoćnika na trening protivničkog tima...

Ekipa Lidsa mogla bi da ostane bez trenera, iako poslije 27. kola zauzima prvo mjesto na tabeli Čempionšipa i na najboljem je putu da se vrati u Premijer ligu!

Prema saznanjima portala "Onefootball", Marselo Bijelsa saopštiće odluku o povlačenju na konferenciji za novinare, koja je iznenada zakazana za srijedu u 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Argentinac se ovih dana nalazi na udaru javnosti, kolega, ali i čelnika Engleske fudbalske lige i nacionalne Fudbalske asocijacije, koji su u ponedeljak otvorili istragu povodom prisustva Bijelsinog pomoćnika na treningu Derbi Kauntija.

To se desilo prošlog četvrtka, uoči derbi utakmice koju je Lids na svom stadionu dobio rezultatom 2:0.

Menadžer Derbija Frenk Lampard optužio je Bijelsu za špijunažu, što je ovaj mirno prihvatio, priznavši da se metodom nedozvoljenog "snimanja" taktike rivala bavio još kao selektor Argentine, tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

Lids je Derbiju uputio zvanično izvinjenje zbog postupka članova svog stručnog štaba i najavio da će sa Bijelsom obaviti razgovor na temu "integriteta i poštenja".

Popularni "Loko" trebalo je da izađe pred novinare u četvrtak, povodom gostovanja Stouku u narednom kolu Čempionšipa, ali sada je veliko pitanje da li će on uopšte biti u klubu kada dođe vrijeme da se odigra taj meč.

Lids, koji je ispao iz Premijer lige još 2004. godine, vodi na tabeli sa 54 boda, a prate ga Šefild junajted i Norič sa po 50.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC