• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Borac moćan i počinje da smeta!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Moćni smo i počinjemo da smetamo mnogima, ali niko to ne može da pokvari i unese razdor“, poručio je trener Borca, Darko Vojvodić, poslije pobjede nad kijevskim Arsenalom.

 Trener FK Borac Darko Vojvodić poslije Borac - Arsenal 1-0 Izvor: MONDO - Goran Arbutina

Banjalučki Borac na najbolji mogući način završava pripreme u turskoj Antaliji.

Crveno-plavi su u petka u posljednjoj provjeriu potpunosti nadigrali i na kraju savladali kijevski Arsenal rezultatom 1:0, pogotkom Stojana Vranješa.

Šef stručnog štaba Borca, Darko Vojvodić ističe da je ovo Borac kakvog svi žele.

"Treba reći da smo mi trenirali juče, svi ovi igrači koji su igrali danas juče su imali dva treninga. Ovo je dostojanstven Borac, ovo je Borac sa obrazom, Borac sa svim karakteristikama koje bi trebalo da čine Borac oduvijek - hrabar, neustrašiv", istakao je za MONDO Vojvodić poslije meča.

"Kada pogledaterezultate na pripremama oni su nestvarni, ali mi se time ne hvalimo, ja se time ne kitim. Ovo je za nas prava stvar i pkazatelj da smo na pravom putu. Ko nas voli, voli. Ko nas ne voli , ni ne treba da nas voli. Mi ovdje predstavljamo Borac, Banjaluku, Republiku Srpsku i na kraju krajeva i BIH.Predstavljali smo ih u najboljem svjetlu“, dodao je on.

Svi igrači Borca odigrali su jako dobro protiv ukrajinskog premijerligaša, pa i oni sa klupe, poput Dejana Zarića, koji je još jednom opravdao ukazano povjerenje.

"Zarić je s nama trenirao pola godine, ako se sjećate on je u Premijer ligi BiH protiv Slobode odigrao odličnu utakmicu. To je igrač na kojeg se  svakako računa u budućnosti i s njim sam prezadovoljan.  Pogotovo sam zadovoljan kako je odigrao sve ove utakmice na pripremama“, rekao je Vojvodić.

Prvu utakmicu u crveno-plavom dresu odigrao je Nemanja Lekanić, desni bek koji je napustio Slogu Gornje Crnjelovo i odradio dio priprema sa Borcem.

"Vidjelo se danas da je Lekanić pravo pojačanje, on je najbolji igrač na toj poziciji u ligi i sa njim ćemo dobiti na borbenosti, čvrstini i danas je odigrao perfektnu utakmicu“.

Vojvodić je podsjetio da je danas nedostajalo još nekoliko igrača, a kada se oni vrate Borac, će imati moćnu ekipu.

"Danas nije bilo Bajića, jako bitnog igrača, nije tu bio ni Ziljkić, igrač koji je možda najviše pokazao do sada. Kad dodamo ta dva igrača i kad se sve ovo malo utegne onda vidite da smo moćni. A kada smo moćni počinjemo da smetamo mnogima. Ali nisu sada nekadašnja vremena da nam to neko može pokvariti. Mi smo prejaki da bi neko unio neki razdor među nas. Momci su odlučni, sjajni i poginuće za dres ovog kluba, kao i ja s njima“, poručio je trener Borca.

Potom se osvrnuo na komentare u bh. javnosti poslije jučerašnjeg prekida utakmice sa Mariborom.

"Maribor se nalazi u drugoj državi. Zašto se pojedinci iz BIH stavljaju na stranu Maribora? Na takav način nikad nećemo praviti povjerenje. Borac je klub Banjalučana i svih onih koji vole Borac. Nama ne treba ničija podrška, mi smo sami sebi podrška. Mi ćemo biti još jači, još bolji i ništa nas ne može pokolebati u onomešto smo mi, moji igrači i ja planirali, a to je da budemo prvi uPrvoj ligi RS i na napravimo što više u Kupu BIH“, istakao je Vojvodić.

NE ŠTEDIM IGRAČE, PA DA POSLIJE' DRŽE GAĆE'

U posljednjim trenucima meča protiv Arsenala vezista Vladan Danilović se požalio na povredu, potom je i zamijenjen. Prethodno je, već u devetom minutu lijevi bek Ćosić zamijenjen. Vojvodić uvjerava da nema razloga za brigu.

"Kod Danilovića  je u pitanju malo grč, kod Ćosića takođe. Ja ove igrače nisam štedio, nisam njih odmarao kao što je bio slučaj na ranijim pripremama pa da ih dva dana odmaram, pa igram na svježinu  da se nekom dopadnem, pa da onda šesto kolo držiš gaće. Ja sam ove igrače tjerao da treniraju jako kvalitetni i jako naporno, a utakmice su nam dolazile kao slobodan dan“, rekao je on.

Sada okreće novi list.

"Sve ovo što smo pobijedili na pripremema sada ne znači ništa. Podigli smo malo ugled kluba i to je to. Nama znači to da se dobro spremimo i mislim da smo na pravom putu“, zakllučio je Vojvodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC