• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ajaksu polufinale nije dovoljno

Autor mondo.rs

Junak pobede nad Juventusom - Mathejs de Liht - smatra da je trebalo biti ubedljivije od 2:1 i kaže da se ekipa neće zadovoljiti samo plasmanom u polufinale.

Kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht, nakon što je odlučujućim golom eliminisao Juventus u Torinu (2:1), kaže da njegov tim nije završio posao i da želi da ide do same završnice, odnosno da proba peti put u klupskoj istoriji da osvoji titulu prvaka Evrope.

Jedan od najperspektivnijih štopera sveta pogotkom u 67. minutu postao je drugi najmlađi defanzivac-strelac u nokaut fazi elitnog takmičenja, odmah posle Džoela Matipa, a posle eliminacije Real Madrida i Juventusa uveren je da "kopljanici" nisu sve pokazali.

"I dalje ima da se igra, nismo se zadovoljili. Sledeće utakmice takođe će biti važne. Uradili smo to protiv Bajerna i Real Madrida, a sada i protiv Juventusa", rekao je 19-godišnji De Liht posle utakmice u Torinu.

Mladi Holanđanin ističe da je trijumf na gostovanju sedmostrukom uzastopnom šampionu Italije mogao da bude i ubedljiviji.

"Mogli smo da damo još neki gol, slobodno bih rekao da je realan rezultat 4:1. To je velika stvar za nas", navodi sjajni Holanđanin.


Po njegovim rečima, celoj planeti je sada jasno koliko dobar fudbal igra Ajaks.

"Ne mogu da opišem koliko mnogo emocija nadolazi. Neverovatno je da ekipa iz Holandije pokaže svetu šta sve može. Imamo ogroman potencijal, još uvek smo mladi i svi su videli kako igramo", zaključio je De Liht.

Fudbaleri Ajaksa, sa srpskim reprezentativcem Dušanom Tadićem kao glavnim pokretačem napadačkih akcija, u polufinalu Lige šampiona čekaju boljeg iz večerašnjeg revanša Mančester sitija - Totenhem (prva utakmica 0:1).

Slavni klub iz Amsterdama poslednji put je bio na krovu Evrope 1995. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC