• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ekspres preokret Radničkog uz pomoć sudija

Autor mondo.rs

Svašta se dešavalo u Nišu, gde je Radnički pobedio Partizan u 32. kolu plej-of grupe Superlige Srbije. Nišlije za sedam minuta postigle tri gola. Velika greška sudija na štetu crno-belih.

 Radnicki-Partizan-3-1-32.-kolo Izvor: MN PRESS

Ruši Partizan rekorde ove sezone, ali uglavnom one negativne. Došlo je vreme da se navijači crno-belih zapitaju kada je njihov tim pre današnje utakmice na "Čairu" poslednji put primio tri gola u razmaku od sedam minuta.

Radnički je bio bolji u derbiju i zasluženo je osvojio tri boda pobedivši kombinovani tim "parnog valjka" 3:1 (1:1).

Ali, mrlju na trijumf Nišlija bacila je velika greška sudija u 48. minutu, kada su delovale neodlučno i dopustile da domaćin povede iz "čistog" ofsajda. Još više buni reakcija Srđana Minića, prvog pomoćnika, koji je prvo podigao zastavicu, a onda je brzo spustio. Nažalost, u Srbiji još nema VAR tehnologije da presudi u ovakvim i sličnim siatuacijma.

Pobedom Radničkog vraćena je i neizvesnost na tabeli. Partizan je i dalje treći, ali ponovo izjednačen sa Čukaričkim. Nišlije su se posle prvog poraza Crvene zvezde opet približile lideru na "minus četiri".

A, već u narednom kolu na programu je 160. "večiti derbi"…

Uskoro opširnije...


RADNIČKI NIŠ: Ristić – Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević – Bondarenko, Drinčić – Grbić (od 83' Aleksandar Jovanović), Stojanović (od 72' Aleksa Jovanović), Ranđelović – Haskić. 

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Valijente (od 22' Marković), Ostojić, N. G. Miletić – Smiljanić, Zdjelar, Ivanović, Pantić (od 74' Ndžai) – Nikolić, Rikardo (od 74' Ilić). 

IZ MINUTA...

81' Đorđe Ivanović je imao veliku priliku, blokirao ga je Crnomarković. 

Od 74' minuta u igri je Musa Ndžai, fudbaler koji je ove zime stigao u Partizan, ali zbog povrede je tek danas upisao prvi nastup za crno-bele u takmičarskim utakmicama.

60' Nikola Drinčić je ostao da leži na travi posle jednog duela sa Sašom Zdjelarom. Ne može da nastavci, umesto njega na teren će Jovanović. Ipak neće... Drinčić se oporavio i nastavio meč.

GOOOL!

52' Radnički je postigao i treći gol. Ovaj posle velike greške Nemanje G. Miletića. Levi bek crno-belih je predao loptu pravo u noge Todorovskom, koji je video slobodnog Ranđelovića, usledio je pas i vrlo precizan udara igrača Radničkog iskosa sa desne strane. Gađao je po zemlji dalji ugao i pogodio.


51' Rikardo je imao priliku... Ostaje najbolji strelac Partizana na 22 data gola.

GOOOL!

48' Radnički vodi, ali je Partizan oštećen. Gol je postigao Petar Grbić posle udarca sa leve strane. Bio je to više pas Crnogorca za Lazara Ranđelovića, koji je bio u očiglednom ofsajdu, uticao je na igru, varkom tela ispred Kljajića prevario golmana Partizana, ali nije dirao loptu, ona je prošla pored igrača crno-belih i završila u mreži.


GOOOL!

45+2' Milan Smiljanić je oborio Haskića na ivici kaznenog prostora, a "slobodnjak" izveo Saša Stojanović. Majstorski je to izveo, prebacio "živi zid" i smestio loptu pod prečku. 


- Nemanja G. Miletić je dobio žuti karton i nećemo ga gledati u 160. "večitom derbiju".

GOOOL!

42' Partizan vodi! Iz prve prave prilike, koja je bila plod srećenih okolnosti, crno-beli su poveli. Nemanja Nikolić je prihvatio loptu na 30-ak metara od gola, odigrao za Đorđa Ivanovića, delovalo je da se iz te akcije neće ništa izroditi, ali... Nekako je Ivanović, više slučajno nego sa namerom, dao sebi for, izašao sam ispred Borivija Ristića i savladao ga.


30' Pola sata na "Čairu", nema golova. Partizan je tek u poslednjih nekoliko minuta počeo da prilazi golu Radničkog...

22' Mark Valijente ne može da izdrži, osetio je bol u kolenu i tražio je zamenu. Umesto njega igraće Svetozar Marković.

17' Partizan teško nalazi put do gola Radničkog. Domaćin je za sada opasniji, uostalom, igrači u crvenim dresovima su i stvorili jedinu priliku do sada.

ŠANSA!

11' Radnički je imao veliku priliku da povede. Petar Grbić je lepo probio po desnoj strani, ubacio je loptu u šesnaesterac, gde ju je Filip Kljajić odbio do Saše Stojanovića, koji snažno šutira, ali lopta na putu ka golu kači nekog od igrača Partizana i odlazi pored stative.

Igra se pet minuta na "Čairu", nema golova, a ni boljih prilika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC