• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljić: Podrška poslije poraza nam mnogo znači

Autor mondo.rs

Defanzivac Crvene zvezde očekuje da njegov tim u 160. "vječitom" derbiju stigne do pobjede uz pjesmu sa punih tribina stadiona "Rajko Mitić".

 Marko GObeljić pred vječiti derbi - Podrška navijača mnogo znači Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ekipa Crvene zvezde održala je u ponedjeljak trening zatvorenog tipa, kojim su počele pripreme za treći ovosezonski duel sa Partizanom (četvrtak, 19.00, TV Arena sport 1).

Marko Gobeljić je u kraćem razgovoru za zvanični klupski sajt izneo očekivanja pred važnu utakmicu u borbi za titulom, s obzirom na to da je porazom od Čukaričkog i pobedom Radničkog nad Partizanom, Zvezdina prednost u odnosu na Nišlije svedena sa sedam na svega četiri boda.

"Potpuno smo fokusirani na utakmicu u četvrtak. Svaki meč u plej-ofu je izuzetno važan, a 'vječiti' derbi ima još veću težinu. Imperativ nam je da osvojimo tri boda i napravimo veoma bitan korak ka osvajanju titule. Ostalo je još malo do kraja ove duge sezone, želimo da je privedemo kraju na najbolji mogući način", poručio je Gobeljić.

On je iskoristio priliku da pozove navijače da u što većem broju ispune "Marakanu".

"Nema potrebe posebno naglašavati našim navijačima koliko će nam biti važna njihova podrška. Uvijek su uz nas, dali su nam jak vjetar u leđa i posle meča protiv Čukaričkog i to nam mnogo znači. Derbi je posebna utakmica za sve nas, zato očekujem pune tribine i pravi fudbalski ambijent. Pjesma zvezdaša je ono što će nas nositi na terenu".

U dosadašnja dva derbija u okviru Superlige 2018/19, rezultat je bio isti - 1:1.

To su dva od tri remija crveno-bijelih u domaćem prvenstvu, a prvi poraz doživjeli su u subotu na Banovom brdu, u okviru 32. kola. Time je prekinuta njihova serija od 57 pobeda ili neriješenih rezultata u Superligi.

"Od jula igramo u ovom ritmu i prirodno je da u nekom trenutku dođe do zamora, ali radimo sve kako bismo se što brže oporavili. Raduje to što nemamo većih problema sa povredama. Nadam se da ćemo do četvrtka svi biti potpuno zdravi i spremni da se borimo za pobjedu u derbiju", završio je Gobeljić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC