• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I u Španiji "beže" od Lige šampiona: Izgubili svi

Autor mondo.rs

Sevilja se šalila sa Premijer ligom, a nedelju dana kasnije ista situacija i kod njih...

Pre samo sedam dana u Engleskoj imali smo primer da nijedan od četiri tima koji se bore za Ligu šampiona (Čelsi, Totenhem, Arsenal i Mančester junajted) nije pobedioi, a ovog popodneva ista situacija - samo u Španiji!

Valensija je na "Mestalji" mininalnim rezultatom izgubila od Eibara, isto je prošla Sevilja na gostovanju Đironi, dok prednost iz toga nije izvukao ni Hetafe...

Ekipa trenera Bordalasa, koja posle ovog kola pukom srećom ostaje na četvrtom mestu koje garantuje učešće u Ligi šampiona, odigrala je "tanko" protiv Real Sosijedada i tek u finišu je postigla utešni gol za poraz 2:1 (1:0).


Plavo-bele je Vilijan Žoze doveo u vođstvo u 21. minutu iz penala, Mikel Ojarzabal je uvećao prednost u 53. minutu, dok će Hetafe biti nezadovoljan i suđenjem.

Bez obzira na to što sudije na raspolaganju imaju VAR tehnologiju, Hetafeu volšebno nisu dosuđena dva jedanaesterca, o kojima bi moglo i te kako da se raspravlja, pa su tako u Španiji već počele "teorije zavere" o tome da ne smeju u najelitnije takmičenje, pošto nisu dovoljno atraktivno ime, ni blizu kao Sevilja ili Valensija.

Pogodak Saiza neće biti dovoljna uteha, ali i dalje sve drže u svojim rukama na tri kola do kraja šampionata, iako su mogli sebi da olakšaju život današnjom pobedom.

Tabela:
Barselona 83, Atletiko 74, Real (-1) 65, Hetafe 55, Sevilja 55, Valensija 52, Atletik 49, Alaves 46, Sosijedad 44, Betis (-1) 43, Espanjol (-1) 43, Eibar 43, Leganes 42, Viljareal (-1) 39, Levante (-1) 37, Selta 37, Đirona 37, Valjadolid 35, Ueska (-1) 29, Rajo Valjekano (-1) 28.

Pročitajte i sve strelce i rezultate 35. kola Primere!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC