• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati rivali Borca na pripremama

Autor mondo.ba

Poslije subotnje "prozivke" i bazičnih priprema u Banjaluci, crveno-plavi će 24. juna otputovati na Zlatibor gdje će odigrati šest prijateljskih utakmica.

 FK Borac: Poznata imena četiri rivala na pripremama  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Povratnik u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac počeće s pripremama za novu sezonu "prozivkom" u subotu na Gradskom stadionu, koju će obaviti novi šef struke Branislav Krunić, nasljednik Darka Vojvodića na klupi Banjalučana.

Direktor kluba iz Platonove Dejan Lukendić istakao je za "Sportski žurnal" da će Borac poslije prvog dijela priprema u Banjaluci 24. juna otputovati na Zlatibor, a već je dogovoreno odigravanje četiri pripremna meča.

"U Srbiji ćemo odraditi glavni dio priprema. Na proputovanju do Zlatibora odigraćemo prijateljski meč sa Tuzlom siti, a na srpskoj planinskoj ljepotici čekaju nas dueli sa šampionom Crne Gore, Sutjeskom iz Nikšića, te srpskim superligašima Napretkom iz Kruševca i lučanskom Mladosti", rekao je Lukendić i dodao da će na licu mjesta pronaći još dva protivnika. Ukupno šest test utakmica.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac je prethodnu sezonu superiorno završio na prvom mjestu Prve lige Republike Srpske i ekspresno se vratio u bh.elitu, a prema najavama sa Gradskog stadiona, u prvenstvu BiH takođe ima visoke ambicije što je na konferenciji za štampu potvrdio i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik: Borcu milion odmah, još milion kasnije!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC