• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STOP: Propao transfer Milana Pavkova?

Autor mondo.rs

Komplikacije oko prelaska napadača Zvezde u Kinu zbog čega se vraća iz azijske zemlje. Vidjećemo da li na pripreme ili dok ne dođe do dogovora sa Đangsuom.

 Milan Pavkov - propao transfer u Kinu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Igrači i stručni štab Crvene zvezde oprostili su se od Milana Pavkova prethodne subote kada je pred utakmicu sa Klužom napustio pripreme, nakon što je postignut dogovor sa kineskim Đangsuom koji je poboljšao lične uslove za napadača.

"Drago mi je zbog tog djeteta, neminovnost srpskog fudbala je da igrači odu i zarade...", čak je rekao Vladan Milojević o transferu Milana Pavkova.

Međutim, do konačnog sporazuma ipak nije došlo.

Kako prenose "Večernje novosti", transfer Pavkova je za sada "propao", odnosno fudbaler iz Begeča će se već danas vratiti u Beograd odakle će otići nazad na pripreme Crvene zvezde, ili će otpočeti nova runda pregovora sa Đangsuom.

Problem je nastao u tome što su se Pavkov i Kinezi u Vindišgarstenu dogovorili godišnju platu od 1,2 miliona evra, dok je na papiru stajala manja cifra.

Prethodno su Crvena zvezda i Đangsu, klub s kojim su poslovali i oko Boaćija, dogovorili za obeštećenje od 3 miliona evra, od čega 30% ide Radničkom, međutim problem je napravila neozbiljnost Kineza i smanjenje plate.

U narednim danima vidjećemo da li će doći do pomaka u pregovorima ili će Pavkov ostati u Zvezdi, a klub je u međuvremenu dogovorio sve oko napadača Tomanea.

Anketa

Da li je prodaja Milana Pavkova dobar potez?

  • Da, pravo vreme i dobra cena

    36.36% (4)

  • Ne, malo je, trebalo je da ostane

    54.55% (6)

  • Ne znam, znaću do kraja prelaznog roka

    9.09% (1)

Da li je prodaja Milana Pavkova dobar potez?

Rezultati


Milan Pavkov je na stadion "Rajko Mitić" stigao u januaru 2017. godine za 300 hiljada evra iz Radničkog, ali sve do ove sezone nije dobio pravu šansu u crveno-bijelom, a sve je promenio nastup protiv Salcburga u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nije bio strijelac, ali je borbenošću pokrenuo ekipu, postigao je dva gola u Ligi šampiona protiv Liverpula, kao i mnoge važne u Superligi, za ukupan učinak od 15 pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC