• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić na "Seltik Parku" poslije tri decenije

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Sarajevo u srijedu (20.45) u Glazgovu igra revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv škotskog Seltika, koji je u prvom susretu na "Koševu" slavio rezultatom 3:1.

Šef struke Sarajeva Husref Musemić je prije decenije prvi put bio na "Seltik Parku" kao napadač edinburškog Hartsa u koji je stigao iz beogradske Crvene zvezde.

"Ponovo sam na Seltik Parku nakon 30 godina, sada u drugoj ulozi, kao trener, a nekada kao igrač. Seltik ima kvalitetan rezultat, vjerujem da nas čeka pun stadion i želimo odigrati što je moguće bolje. Biće to pravi izazov za moje igrače, jer ne igramo često pred tolikim brojem navijača. To može biti otežavajuća okolnost, ali i dodatna inspiracija da daju maksimum. Važno nam je kako ćemo odigrati jer nam prvenstvo počinje u nedjelju", rekao je Musemić, a prenijela "Anadolija".

U prvoj utakmici Seltik je na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase-Koševo" slavio golovima Džonstona, Eduarda i Sinklera, dok je strijelac za Sarajevo bio Mirko Oremuš.

"Imamo negativan rezultat iz prvog meča, ali nećemo se predati. Želimo se nadigravati i napraviti dobar rezultat. Vidjećemo da li će to biti dovoljno. Zadovoljstvo je igrati pred punim tribinama i daćemo sve od sebe da popravimo utisak", istakao je Krste Velkoski, kapiten Sarajeva i makedonski internacionalac.

Utakmica Seltik - Sarajevo igra se večeras sa početkom u 20.45 časova.

Musemić: Da nije ušao ONAJ JEDINI šut...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC