• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević: Moramo mnogo bolje

Autor mondo.rs

"Od pojedinih se očekuje mnogo više, ali biće to u redu. Strpljiv sam", rekao je Zvezdin trener posle trijumfa protiv Radničkog.

 Vladan Milojević: Moramo mnogo bolje Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U skladu sa rečenim u najavi utakmice, trener Crvene zvezde Vladan Milojević pružio je šansu novajlijama u subotnjem derbiju protiv Radničkog, a ekipa mu je uzvratila pobedom.

U odbrani crveno-belih od starta su bili Miloš Degenek i Radovan Pankov, na levoj strani je igrao Žander, a poziciju zadnjeg veznog zauzeo je Hose Kanjas.

Zvezda je opet zaigrala u primarnoj formaciji sa tri defanzivca, uz transformaciju na četiri u pojedinim fazama igre, a posle meča i trijumfa 2:0, trener šampiona rekao je da očekuje mnogo bolju igru svog tima.

"Moramo mnogo bolje. To je de facto i o tome ne bi trebalo ni da pričamo", izjavio je on za TV Arena sport.

"Najavio sam i pre ove utakmice da će danas mnogi prvi put igrati od početka, neke 'vraćamo' posle pauze... Nije to lako, ali sam strpljiv. Znam koliko mogu, a pojedinci mogu mnogo više. Nažalost, mi ne možemo drugačije da im pružimo šansu nego kroz ovakve utakmice. Danas smo morali da im damo minutažu protiv Radničkog. Teško im je, ali preguraćemo".

Upitan za komentar nastupa Degeneka i Kanjasa, Milojević je rekao...

"Imali smo i Rašu Pankova, koji još nije odigrao takmičarsku utakmicu od 90 miuta. Degenek je došao iz pripremnog perioda i nemamo uvid u to koliko je spreman. Kanjasu je ovo danas bila faktički prva utakmica... Ima tu mnogo stvari, sigurno da mora mnogo bolje, da se mnogo više očekuje od njih, ali trude se, dobro rade i biće to u redu".


KRUNIĆ ŽALI ZA GOLOM



Izvor: MN PRESS


Trener Nišlija Simo Krunić žalio je što njegov tim nije postigao bar jedan gol.

"Zadovoljan sam igrom. Odlučio je period posle velike šanse za nas i reakcije Milana Borjana koju nisam pogledao, pa onda gol Pavkova. Teško je preokrenuti protiv Zvezde, ali imali smo svoje šanse. Žao mi je što nismo dali gol, jer smo imali izrazito dobre prilike. Žao mi je momaka koji su dali sve od sebe da dođemo do bodova na 'Marakani".

Upitan da istakne dobre stvari u igri svog tima, odgovorio je da je forma Radničkog sve bolja.

"'Dižemo' se iz meča u meč. Svesni smo šta je Zvezda, još nam nisu svi igrači 100 odsto spremni. Polako se nameštamo i nadam se da će to kroz prvenstvo da bude mnogo bolje", dodao je Krunić, čiji tim posle dva kola ima tri boda, dok je Zvezda na maksimalnih šest.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC