• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dibala neće u Junajted - odlazi u PSŽ?

Autor mondo.rs

Jedan posao je propao, ali fudbaler Juventusa i dalje želi da napusti klub...

Neće biti ništa od transfera Paula Dibale u Mančester junajted, ali to ne znači da igrač nije odlučan u nameri da ode iz Torina.

Sada mu se pojavila nova opcija – Pari sen Žermen, oni ga žele već dugo, a čini se da sad imaju odličnu priliku da ga privole u svoje redove. Sinoć su, prema navodima medija u Italiji i Engleskoj, propali pregovori Juventusa sa "crvenim đavolima", Argentinac ne želi na "Ostrvo", pa ni Romelu Lukaku neće otići put "stare dame".

Ipak, italijanski novinari javljaju da ofanzivac ima i rezervnu opciju u vidu najboljeg kluba Francuske, gde bi fudbaler mogao da osveži karijeru i dobije slobodu koja mu je potrebna da bi iskazao svoj puni potencijal.

"Korijere delo sport" javlja da je sportski direktor Parižana veliki fan popularnog "La Hoje" i da smatra da je on desetka koja bi ekipi donela potreban balans.

To bi verovatno za njih značilo rastanak sa Nejmarom, lavina razmene napadača širom Evrope bi bila pokrenuta, a ne bi bio isključen ni potencijalni prelazak Lukakua u redove kluba iz Torina.

Takođe, mediji tvrde da bi dva napadača koja su isprva mogla da budu uključena u razmenu između Junajteda i Juvea mogla da zaigraju u istom dresu od naredne sezone.

Naime, Sari bi želeo Maura Ikardija kao alternativu, u Inter bi poslao Dibalu, a poznato je da su "nerazuri" na tragu Belgijancu iz Mančestera. Sinoć je, prema nekim informacijama, poslata iscrpna ponuda i velike su šanse da će Ed Vudvord pristati na prodaju, a ukoliko on stigne u Milano, Antonio Konte će se verovatno odreći usluga svog napadača.


Dibala nije klasičan špic, može da igra na više mesta u napadu pa nije nezamislivo videti njega i Lukakua u tandemu.

U svakom slučaju, Junajted više nije opcija, sada se čekaju konkretni potezi pomenutog dvojca, a vreme Argentinca u Juveu je po svoj prilici gotovo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC