• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević NE BRINE zbog "vještaka", a ni zbog tima

Autor mondo.rs

Trener Partizana na raspolaganju ima sve igrače za revanš sa Moldeom i kaže da već zna koji će tim suprotstaviti Norvežanima.

 Molde - Partizan - Savo Milošević - Vještačka podloga nije problem Izvor: MN PRESS

Na 24 sata do odlučujuće utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, trener Partizana Savo Milošević nema mnogo dilema.

Za duel sa Moldeom u gostima, u kom crno-bijeli brane 2:1 iz Beograda, na raspolaganju su mu svi igrači i kaže da već zna koji će tim suprotstaviti Norvežanima. Ne misli Milošević, takođe, da postoji mnogo prostora za iznenađenje u protivničkom taboru.

"Svi znamo značaj ove utakmice. Dosad je bilo dobro, nadam se da će tako biti i sutra. Dobro smo analizirali utakmicu sa našeg stadiona i neće biti mnogo nepoznanica, nema prostora za iznenađenja u ovoj fazi. Najbitnija informacija za mene je da su svi igrači spremni", istakao je trener crno-bijelih na konferenciji za medije pred trening na "Aker" stadionu.

Uprkos prednosti koju ima Partizan, Milošević je vrlo oprezan.

"O Moldeu mislimo isto kao i pred prvu utakmicu. Znamo da će biti teško, šanse su jednake i očekujem neizvjesnu utakmicu. Vjerovatno će detalji odlučivati, kao i bolja koncentracija. Nadam se da će to biti u našu korist".

Jedno bi, ipak, moglo da bude nešto drugačije nego tokom duela u Humskoj.

"Očekujem agresivniji Molde nego u Beogradu, ali ne mnogo".

Na stadionu norveškog kluba je vještačka trava, međutim, Milošević ne misli da to može biti problem za njegove fudbalere.

"Ne očekujem veliki problem sa podlogom. Da se pitanje odnosi samo na mene, rekao bih da imamo veliki problem jer je u moje vrijeme bilo malo takvih terena, ali danas je to mnogo drugačije i igrači se i kroz mlađe kategorije susreću sa vještačkom travom", miran je trener crno-bijelih.

Pred novinarima je bio i iskusni vezista Zoran Tošić.

"Ova utakmica može mnogo toga da odredi u daljem toku sezone. Radujemo se što imamo priliku da se plasiramo u grupnu fazu. To nam je cilj, blizu smo i očekivanja su pozitivna", rekao je Tošić, koji takođe nije zabrinut zbog podloge na kojoj će biti odigrana utakmica.

"Vidjećemo na treningu o kakvom se terenu radi, ali susretali smo se sa takvom podlogom. Ja dosta puta tokom karijere, tako da imam veliko iskustvo".

Revanš utakmica Molde - Partizan u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak od 19 časova, uz prenos na TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC