• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uprava Borca m:tel ispunila obećanje

Autor mondo.ba

Za razliku od prethodnih sezona, kada su klub pritiskala dugovanja sa svih strana, Rukometni klub Borac m:tel u novu sezonu ulazi bez dugova prema igračima i povjeriocima.

 Borac m:tel riješio čak 95 odsto dugovanja Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Aktuelni šampion i osvajač Kupa BiH Borac m:tel u novu sezonu ulazi bez "glavobolja", koje su bile redovna pojava prethodnih sezona, s obzirom da je izmireno čak 95 odsto dugovanja prema igračima i povjeriocima.

m:tel uvijek uz Borac

„Imali smo konstantnu podršku od kompanije mtel, čak i kad su svi mislili da nam nema spasa, mtel je bio tu kraj nas i pružao nam bezrezervnu podršku koja je rezultirala stabilizacijom Borca i vraćanjem imidža“, dodao je Branković.

Rukovodstvo crveno-plavih, kako je i obećano, riješilo je veliki broj problema, tako da klub sada može normalno funkcionisati.

"Urađen je zaista veliki posao. Kompletan Upravni odbor se maksimalno angažovao oko rješavanja dugovanja, posebno predsjednik Milan Radović i potpredsjednik Marinko Umićević i uspjeli smo da skinemo veliko breme sa kluba. Na kraju rasterećeno ulazimo u novu sezonu", izjavio je direktor Banjalučana Vladimir Branković za "EuroBlic".

Branković je istakao da se sada mnogo lakše diše.

VRAĆA SE ĐUKIĆ

Milan Đukić bio je u potrazi za inostranim angažmanom, ali s obzirom da nije našao novi klub, sve je izvjesnije da će se vratiti u redove Borca m:tel.

"Veći dio dugovanja, čak 95 odsto smo vratili. To je negdje oko 800.000 maraka, ostalo je još 30.000 maraka da bi sve bilo ispoštovano. Dio novca smo obezbijedili reprogramom već postojećeg kredita, a dio smo sami riješili, tako da smo vratili povjerenje kako igrača tako i povjerilaca. Sigurno je da se sad puno lakše diše. Atmosfera među igračima je sve bolja, a i kompletna slika kluba. Nema straha od blokada računa i budžet za novu sezonu je već definisan. Borac će profunkcionisati na pravi način".

Dug prema Poreskoj upravi, koji je zamrznut odlukom Vlade Republike Srpske, sljedeći je na redu.

"Mi ćemo sigurno krenuti sa rješavanjem i tog duga. Glavnica koju dugujemo je 280.000 maraka, ali je ona sa kamatama dospjela do 540.000 KM. Sigurno da ćemo pronaći kvalitetno rješenje kako bismo krenuli sa izmirivanjem i tih obaveza. U pregovorima smo i oko tog pitanja", poručio je Branković.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tutinjo

Bravo Branka !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC