• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović bezbedno evakuisana

Autor mondo.rs

Meču Francuska - Nemačka u Sen Deniju, tokom kojeg je došlo do serije terorističkih napada u Parizu, prisustvovala i srpska teniserka

Ana Ivanović preživela je pravi pakao, kao i ostalih 60.000 ljudi, koji su u petak uveče prisustvovali prijateljskom fudbalskom duelu Francuska - Nemačka na "Stad d'Frans" u Parizu.

Tokom meča došlo je do više terorističkih napada u prestonici Francuske u blizini stadiona, a prema priznanju francuskih zvaničnika jedna od bombi bila je postavljena na ulazu J na samom stadionu.

U očigledno sinhronizovanim napadima na čak pet lokacija život je izgubilo najmanje 150 osoba.

Srpska teniserka Ana Ivanović je bila prisutna na duelu u Parizu kako bi bodrila svog dečka, reprezentativca Nemačke Bastijana Švajnštajgera.

Fotograf agencije Getty snimio je Anu na tribinama, a portugalski novinar Žoze Morgado napravio je selfi sa srpskom teniserkom pre početka meča.

Nakon eksplozija fudbaleri su evakuisani, a navijači su se spustili na teren i čekali su dozvolu da napuste objekat, što su i učinili kada je ocenjeno da je situacija bezbedna.

Nezvanično, na stadionu nije bilo povređenih.

Ana jezajedno sa brojnim navijačima čekala da napusti stadion, a potom je bezbedno sa Švajnštajgerom stigla do jednog hotela u Parizu.

Prethodno, ona je zajedno sa reprezentativcima Nemačke čekala na stadionu o čemu je posvedočilo uključenje novinara televizije ARD direktno u program. Na objavljenom tvitu vidi se novinar nemačke televizije, a iza njega Ana u crnom mantilu.

U subotu ujutro Ana je tvitnula da se saoseća sa svim pogođenima u tragediji u Parizu uz znak mira i haštag Pray for Paris 

Ona je na svom Instagram profilu okačila i fotografiju sunčanog jutra u Parizu sa pogledaom na Ajfelovu kulu, čime je potvrdila da je dobro i na bezbednom.

#PrayForParis

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC