• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki Ronaldo i šokantno obezbeđenje!

Autor mondo.rs

Portugalski superstar potvrdio da ima veliko srce kada su u pitanju njegovi navijači i obožavaoci.

Neverovatna scena po završetku utakmice Portugal - Austrija (0:0) na pariskom stadionu Park prinčeva!

Navijač je odmah nakon poslednjeg zvižduka sudije Nikole Ricolija utrčao u teren, u želji da napravi selfi sa Kristijanom Ronaldom!

Taj momak pretrčao je pola terena i pronašao asa Real Madrida u gužvi blizu centra igrališta, a Portugalac je sugerisao redarima i agentima obezbeđenja da navijaču dozvole da mu priđe.

Nakon podužeg podešavanja kamere na mobilnom telefonu, usledilo je zajedničko fotografisanje, nakon čega je Ronaldov obožavalac odveden u nepoznatom pravcu... tamo odakle je i došao ili na legitimisanje?!



Da li je u celoj ovoj priči jači utisak Ronaldova velikodušnost nakon utakmice u čijem finišu je promašio penal i tako koštao Portugal važne pobede, ili to što je u gradu u kome su prethodnih meseci zabeleženi brutalni teroristički napadi, običan navijač gotovo neometan došao u kontakt sa jednim od najboljih fudbalera i sportista na svetu?!


Popularnom "CR7" su Austrijanci posle neiskorišćene "najstrože kazne" u 79. minutu skandirali "Mesi, Mesi", a potom mu je zbog ofsajda poništen gol postignut glavom - sve to u meču u kome je postao nacionalni rekorder sa 128 nastupa za reprezentaciju, ispred Luisa Figa.

Podsetimo da se Ronaldo pre nekoliko dana našao na udaru dela javnosti, kada je kritikovao fudbalere Islanda zbog "palanačkog mentaliteta", odnosno zbog proslave nerešeng rezultata (1:1), u meču u kome su se, po mišljenju Portugalca, samo branili.

Na kritike je reagovao njegov menadžer Žorž Mendeš, rekavši između ostalog da bi Ronaldo "kao sjajan otac i prijatelj" dobio nagradu za "najbolju osobu", kada bi tako nešto postojalo.

Portugalci će posle remija u prve dve utakmice imati imperativ pobede u meču poslednjeg kola grupne faze protiv Mađarske (sreda, 18.00).

Mađari vode na tabeli sa četiri boda, Island i Portugal imaju po dva, a Austrija jedan.
Dalje idu po dva prvoplasirana tima iz šest grupa i četiri najbolja trećeplasirana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC