• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odoše ligamenti...

Autor mondo.rs

Nova teška povreda u Seriji A. Ovog puta stradao je as Rome, ekipe koja jedina koliko-toliko može da prati Juventus.


To "vučici" nije trebalo sada!

Fudbaler Rome Alesandro Florenci pokidao je ligamente levog kolena i biće danas operisan, saopštio je taj italijanski klub.

Florenci se povredio u drugom poluvremenu jučerašnjeg meča protiv Sasuola i u suzama je iznet sa terena. Roma u saopštenju nije navela koliko će italijanski fudbaler odsustvovati sa terena, ali Florencija sigurno očekuje višemesečna pauza.

Kod povrede prednjih ukrštenih ligamenata najčešće sledi pauza od šest meseci, ali tome treba dodati i period koji je igračima potom potreban da se vrate u takmičarsku formu i, važnije, prevaziđu psihološku blokadu, strah od nove povrede i počnu da se slobodno kreću u toku igre.

Često se događa da oni koji "izlaze" iz ovakve povrede punom snagom trče samo pravolinijski, a da zaziru od naglih promena pravaca, zaustavljanja i kretanja u sprint.

Povreda Lorencija biće veliki hendikep za trenera Lućana Spaletija, pošto je taj fudbaler pokrivao više pozicija. On je pravi "vojnik" Rome, igrač koji je igrao sa uspehom u napadu, veznom redu i na poziciji beka.

Roma je trenutno druga na tabeli Serije A sa 22 boda, odnosno ima dva manje od prvoplasiranog Juventusa.

Tome je u velikoj meri doprineo i Edin Džeko!

"Ovo je neverovatno... Uvek prvo mislim na tim, ali postigao sam 10 golova na 10 utakmica i to je veoma važno", rekao je Džeko za italijanske medije.

Bosanskohercegovački fudbaler je u svojoj prvoj sezoni u Romi postigao samo osam golova na 31 utakmici, a ovu sezonu je otvorio sa 10 golova na isto toliko mečeva.

"Mi smo fudbaleri i normalno je da vas kritikuju. Ja sam svoj najveći kritičar. Sada znam da je Serija A bolja i lakša za mene. Samo gledam napred, a znam da će mi ovi golovi doneti dodatno samopouzdanje", rekao je nekadašnji fudbaler Mančester sitija.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC