• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Borac je pokazao karakter

Autor mondo.ba

Trener košarkaša Borca Bojan Božić nije krio zadovoljstvo preokretom protiv Sutjeske u dvorani „Borik“ kojim su Banjalučani stigli na korak od opstanka u Prvoj ligi Republike Srpske.

 Bojan Božić nakon Borac - Sutjeska Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su gubili 19 razlike, ali su napravili pravi podvig u posljednjoj četvrtini i stigli do velike pobjede nad drugoplasiranim Fočacima - 79:76 (15:22, 13:16, 19:23, 32:15).

Božić je najprije čestitao svojim igračima na teškoj, ali i zasluženoj pobjedi nad Sutjeskom.

„Kad se uzme u obzir energija koju smo uložili da preokrenemo utakmicu i karakter koji smo pokazali, vjerujem da smo zaslužili pobjedu. Slično smo uradili u Rogatici kad smo se vraćali od -20, imali smo tada dva šuta za pobjedu, pa sam znao da će se to morati negdje vratiti. Bez obzira na rezultat, veliki umor i povredama s kojima kuburimo, znao sam da kad pokažemo karakter da se to mora vratiti“, rekao je trener Banjalučana uz čestitku gostima iz Foče na fer i korektnoj igri i poželio im sve najbolje u nastavku sezone.

O narednim mečevima, koje crveno-plavi igraju ponovo u „Boriku“ protiv Studenta i Teslića nije želio da govori. „O njima ćemo razmišljati kad dodje vrijeme“.

Jedan od junaka velikog trijumfa Borca bio je Andrej Mikeš sa 13 poena i devet skokova.

„Loše smo otvorili meč, gubili smo 20 razlike, ali smo vratili sve u četvrtoj četvrtini i stigli do važnog trijumfa. Možda malo i nezasluženo. Sljedeće sedmice je derbi sa Studentom i ništa ne mogu da obećam osim borbe i da ću dati svoj maksimum“.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lesinar

Čitam komentare i ne vjerujem. Vi kao da ste zaboravili kad je počeo sunovrat Borca i zbog čega. Ovi ljudi rade sve za džabe i pomoću štapa i kanapa. Da u takvim uslovima je opstanak uspjeh.

Borik

Napolje svi iz kluba! Hvale se opstankom!

Tesko

Tesko je povjerovati da u Banjaluci nema djece koja znaju igrati premijerligasku kosarku nego su na prelazu druge i trece lige

Sogonja

E na niske grane si Borče pao.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC