• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igosi: Zaslužena titula (FOTO)

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee prezadovoljni nakon osvojene titule šampiona Bosne i Hercegovine.

 KK Igokea šampion BiH 2017. Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Košarkaši Igokee su bez premca u Bosni i Hercegovini pet godina u nizu. Pobjedom protiv Bosne u petoj utakmici finalne serije došli su do ukupno šeste titule šampiona BiH.

Vuk Radivojević kao kapiten i ove sezone predvodio je Igokeu do titule, do koje su došli pobjedom u majstorici.

“Mislim da je ovako ljepše. Ovo je mlada ekipa. Ima tu igrača, koji nikad nisu igrali u finalu, nisu igrali utakmice za trofej. Tako da smo ove sezone napravili odličan rezultat. Od samog starta uspjeli smo da ostvarimo sve zacrtane ciljeve. Možda i više od toga. U svojoj hali smo pred divnom publikom došli do trofeja. Zahvalio bih se Upravi i treneru koji su ovo iznijeli od samog starta. Zahvaljujem se ovim divnim momcima. Samo riječi hvale za sve”, rekao je kapiten Igokee Vuka Radivojević.

Robert Rikić je osvajao titule šampiona Hrvatske i Crne Gore. Sa Širokim je prije tri godine izgubio u majstorici u Laktašima, a sada je sa Igokeom došao do titule šampiona BiH.

“Uvijek je dobar osjećaj osvojiti titulu. Do sada sam sa Budućnosti i sa Zagrebom osvajao titule. Ovo mi je prva titula šampiona BiH. Krivo mi je što tada sa Širokim nisam uspio da pobijedim. Neopisiv osjećaj”, rekao je Rikić.

Đorđe Milošević je sa Igokeom došao do treće titule šampiona BiH.

“Od prvog minuta krenuli smo agresivno. Do poluvremena smo imali 25 poena razlike i do kraja je to bilo odrađivanje posla. Želio bih da čestitam mojim momcima, stručnom štabu i svima u klubu na izvanrednoj sezoni. Momcima iz KK Bosna takođe čestitam na velikoj borbi”, rekao je Milošević.

Miroslav Pašajlić je i prošle sezone stigao sa Igokeom do duple krune.

“Uspjeli smo da sačuvamo prednost domaćeg terena što se ispostavilo kao ključno. Kod kuće smo praktično odigrali tri perfektne utakmice. U gostima smo se malo 'stegli'. Ipak najbitnije je da smo osvojili još jednu titulu”, rekao je nakon meča Miroslav Pašajlić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC