• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branković: SEHA? Borac m:tel neće po svaku cijenu!

Autor mondo.ba

Direktor Rukometnog kluba Borac m:tel Vladimir Branković naglasio je da Bosna i Hercegovina nije izgubila mjesto u SEHA ligi.

 Vladimir Branković: SEHA? Borac m:tel neće po svaku cijenu! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Medijske spekulacije da će BiH izgubiti mjesto u regionalnom rukometnom takmičenju na zahtjev čelnika glavnog sponzora Gasproma, koji navodno želi da progura Crvenu zvezdu iako je Vojvodina šampion Srbije, demantovao je prvi čovjek crveno-plavih iz Banjaluke.

Nakon osvojene titule šampiona, Borac m:tel se plasmanom vratio u SEHA ligu, međutim, crveno-plavi neće igrati ovo takmičenje "po svaku cijenu", prenijeli su banjalučki mediji izjavu klupskog direktora Vladimira Brankovića.

"Konstatntno sam u prijateljskim kontaktima sa ljudima iz SEHA lige. Ni u jednom momentu mi nisu rekli da je BiH izgubila svoje mjesto. Nastup na ovom takmičenju donosi velike zahtjeve. Igrati SEHA ligu sa ekipom koja nije predviđena za to nema nikakvog smisla. Potrebna nam je finansijska podrška i bolji tim kako bismo nastupili na regionalnom takmičenju jer nije rješenje da tamo nastupamo i budemo topovska hrana, što može da demoralizuje igrače, naročito ove mlade. Ista priča je i sa kvalifikacijama za Ligu šampiona", izjavio je Branković.

Podsjetimo, iako je tim Ratka Đurković izgubio u posljednjem kolu od Vogošće u sarajevskom predgrađu, titulu Banjalučanima osigurao je Konjuh, koji je savladao ljubuški Izviđač i poslao šampionsku trofej u Gospodsku.

Komentari 16

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

123

Sve vas sa negativnim komentarima Borac demantuje na najljepsi moguci nacin, TITULAMA i medaljama, kako prve ekipe tako i SVIH mladjih kategorija!!! Psi laju, karavani prolaze....

Tugo golema

@123 E moj Brankoviću.Ovim komentarom si rekao sve o sebi i tu ne treba ništa dodati.

Dr udo brikman

Ala jesi i ti brankovicu lud...pa sta ti razmisljas o tome...koji si ti faktor u borcu? Ima 988, pa tamo se raspise referendum i legende glasaju. A ako ne bude valjalo, onda opet opleti po bradonji i obucaru...ali drugo mene muci...gdje je miro bjelic, opet ga nema...da nije ruka zadrhtala, kad se arhiva azurirala

Fakultet

Evo ponovo dežurnih dušebrižnika, kao pečurke nakon kiše, da izraze svoje stručno mišljenje stečeno višegodišnjim sjedenjem u kafanama. Inače ovo nije jedina sfera života u koju se razumiju i za koju su završili školu, a činjenice zasnivaju na prvjerenom sistemu rekla-kazala, otuda i različite informacije koje iznose.

BL

@Fakultet uvijek bilo... Titula dosla u grad- to se ignorise, tesko je i cestitati momcima ali zato kad treba se mijesati u poslove uprave, tu su pametnjakovici aktivni... svi nesto prepametni, a ne vide dalje od svog nosa, kompleksa isujete! Prosto nevjerovatno i zalosno za Banja Luku!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC