• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hoćemo evropski RK Borac"

Autor mondo.ba

Navijači Rukometnog kluba Borac m:tel transparentom i grafitima poručili banjalučkoj javnosti da žele nastup crveno-plavih u međunarodnim takmičenjima.

 Navijači RK Borac: Želimo nastup u Evropi Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Otkako su Banjalučani vratili pehar šampiona Bosne i Hercegovine u Gospodsku ulicu rade na kreiranju tima za eventualni nastup u Kupu EHF i SEHA ligi.

Banjalučki mediji spekulišu da će Borac m:tel najvjerovatnije igrati u SEHA ligi iako odluka čelnika ovog takmičenja još nije donesena, ali da nastup u Kupu EHF zbog najnižeg koeficijenta BiH u rukometu, nije opcija za prvaka.

Direktor banjalučkog kluba Vladimir Branković je mišljenja da Borac zbog troškova ne treba da igra u Kupu EHF, ali i ostavio prostor da Upravni odbor kluba donese odluku, prenio je list "EuroBlic".

"Vidjećemo šta će biti stav uprave. Ove sezone sigurno igramo šampionat BiH, a nadamo se i SEHA ligu", izjavio je Branković.

Međutim, navijači "Velikana iz Gospodske" su grafitima i transparentom na Trgu Krajine jasno dali do znanja šta misle o neigranju u međunarodnim takmičenjima.

"Šampion RK Borac Evropu igrati mora" i "Hoćemo evropski RK Borac", poručili su navijači.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dom

Iskreno se nadam da ce Vulturesi u narednoj sezoni pruziti vecu podrsku nasem sampionu nego sto su to cinili protekle godine! Bez navijaca nema ni sporta!

Misaona imenica

Sa ovakvim upravom nema ništa od Evropskog Borca.Kad je Branković igrao u nekom evropskom takmičenju?Umićević nema pojma o rukometu a Savo Kovačević i neki Babići još manje.Podržavam zahtjev Vulturesa i zahtjev da se vrate Banjalučki treneri i igrači.Sa igračima sa strane kojima je Borac samo usputna stanica nema ništa od Evrope....

Zamjenica

@Misaona imenica Gdje si ti procitao da se vrate domaci treneri i igraci na ovim transparentima, bas me zanima???

Bravo Lesinari

E moj Brankovicu je li ti sad jasno koliko se razumijes u sport.Zalosno je da navijaci vise znaju i osjecaju nego direktor kluba kojem je to posao.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC