Pa, ovo može samo Antonio Kasano!

Autor:

Antonio Kasano, nestašni dečko italijanskog fudbala, ne prestaje da iznenađuje.

0
A- A A+
Kasano u duelu sa Ljubomirom Fejsom (Partizan - Sampdorija, 2008. godine) Foto: MN Press Kasano u duelu sa Ljubomirom Fejsom (Partizan - Sampdorija, 2008. godine)

Pre 8 dana, Antonio Kasano potpisao je ugovor sa Veronom.

Ali, danas se pročulo da je legendarni fudbaler Rome, Sampdorije, Milana, Intera, Parme, ali i Real Madrida, odlučio da prestane da se bavi aktivnim igranjem fudbala u svojoj 35. godini!

Kasano nije igrao prethodnih godinu dana, pa ova odluka i nije iznenađujuća. Ali, jeste to što je pre samo nedelju dana potpisao za Veronu, čime je jasno stavio do znanja da želi još da igra.

Antonio Kasano ne bi bio Antonio Kasano da ne prestaje da iznenađuje. Na konferenciji za novinare je saopštio da će ipak nastaviti da igra!

"Jeste, jutros sam se probudio i razmišljao da prestanem da igram, ali sam se onda predmoslio. Ipak ću da igram. Bio je to trenutak slabosti. Obično razmišljam srcem, ali sada sam odlučio glavom, uz podršku supruge, direktora Verone Filipea Fuska i trenera Fabija Pekije", rekao je Kasano, "mrtav hladan".

Uz izvinjenje, pre svega navijačima Verone, poručio im je da će "za najviše dve utakmice zaboraviti da se išta od ovoga dogodilo".

"Ono što sam najpre odlučio bilo je ludo. Želim da imam sjajnu sezonu sa Veronom. Navijačima mogu da kažem da nisam nameravao da odem u neki drugi klub i izvinjavam im se ako se osećaju izdanim. Daću sve od sebe", dodao je Kasano.

OVO JE TIPIČAN ANTONIO KASANO! U istom danu je odlučio da prestane da igra fudbal i da nastavi da ga igra!

Antonio Kasano Foto: MN Press

Jedan je od najtalentovanijih igrača svoje generacije. Odigrao je 39 utakmica za reprezentaciju Italije, ali nije bio u šampionskoj generaciji koja je 2006. godine osvojila titulu prvaka sveta zbog loše sezone koju je imao u Real Madridu.

Tagovi:

Ostale vijesti