• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović: Borac očekuje prolaz u kupovima

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Član stručnog štaba Borca Marko Maksimović naglasio da bez obzira na sastav koji bude istrčao protiv Željezničara u Kupu Srpske, odnosno dvoboju sa Vitezom, federalnim drugoligašem u Kupu BiH, banjalučki tim očekuje prolaz dalje.

 Marko Maksimović: FK Borac očekuje prolaz u oba kupa Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Nema odmora za crveno-plave.

Već u srijedu popodne na neutralnom terenu, stadionu BSK-a na Čairama, odigraće utakmicu šesnaestine finala Kupa RS protiv gradskog rivala Željezničara.

Trener Želje Branislav Krunić ulogu favorita razumljivo je prepustio Borcu, od koje ne bježi ni pomoćni trener crveno-plavih Marko Maksimović, ali je priznao u izjavi za MONDO da je meč stigao u vrlo „nezgodno vrijeme“.

„Želimo prolazak dalje u Kupu RS, ali nam utakmica dolazi u nezgodno vrijeme. Zaista ne znam, u kojem ćemo sastavu istrčati, da li će to biti rezervni, kombinovani ili najjači tim. Željo ima mladu i kvalitetnu ekipu, imaju dobrog trenera Krunića, ali bez obzira na sve nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita i izboriti plasman u dalje takmičenje“, rekao je jedan od pomoćnika Zorana „Kize“ Milinkovića.

Za razliku od prethodnih godina u Kupu Bosne i Hercegovine, žrijeb je ovog puta bio naklonjen ekipi sa Gradskog stadiona, koja je za protivnika u šesnaestini finala izvukla FK Vitez, člana Druge lige Federacije BiH.

„Iako će Vitez biti domaćin i igra se jedna utakmica, očekujemo prolazak u osminu finala“, dodao je Maksimović, uz opasku da je ipak crveno-plavima prioritet prvenstveni dvoboj sa bijeljinskim Radnikom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC