• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klopa opet "izdala" odbrana, Aguero u top formi!

Autor mondo.rs

Mančester siti nastavlja da "melje", Liverpul se opet "okliznuo" tamo gde su svi očekivali pobedu.

Mančester siti na prvom mestu, bar 24 sata!

Ekipa Pepa Gvardiola ponizila je neugodni Votford koji vodi odlični menadžer Marko Silva, postigavši šest golova na njihovom "Vikeridž Roudu" uz briljantnu partiju Serhija Aguera strelca novog het-trika u Premijer ligi.


"Građani" su poveli preko Kuna u 28. minutu na dobar pas De Brujnea, da bi Argentinac tri minuta kasnije pogodio još jednom, a onda i asistirao za Gabrijela Žesusa. U nastavku susreta u strelce se upisao i Niko Otamendi, da bi Serhio Aguero došao do trećeg gola na pas Kajla Vokera. Tačku na kraj stavio je Rahim Sterling pogotkom iz penala u 89. minutu.

VOTFORD - MANČESTER SITI 0:6 (0:3)

Ederson, koji je pre samo nedelju dana zadobio tešku povredu glave nakon sudara sa Maneom, stajao je ponovo među stativama gola Sitija i ponovo sačuvao mrežu, uz dobru pomoć svojih defanzivaca.

Takvu pomoć nije imao golman "redsa" Simon Minjole koji je u 27. minutu meča protiv Barnlija gledao novu slabu reakciju svojih saigrača.

Robi Brejdi je krenuo odvažno na jednu tešku loptu i uspeo je da je osvoji, pre svega zahvaljujući toj upornosti, između Ragnara Klavana i Žoela Matipa koji definitivno nisu igrači renomea Liverpula, da bi Skot Arfild tu akciju krunisao golom.

Odbrana nije obavila svoj posao, ali jeste veoma brzo napad. Muhamed Salah odlično je reagovao na pas Emrea Džana i poravnao rezultat samo tri minuta kasnije.

Liverpul je do kraja susreta imao loptu više od dve trećine vremena, uputio je čak 35 udaraca, od toga 10 u okvir gola, ali nije uspeo da postigne drugi pogodak, pa će još jednom morati da se zadovolji bodom u meču u kom se "upisuju" sva tri.

Barnli je prošle sezone igrao loše u gostima, ali ove sezone je već pobedio Čelsi, uzeo bod Totenhemi i sad Liverpulu, poput koga ima osam bodova iz pet mečeva.

Ispred njih je Njukasl koji je ovog popodneva slavio protiv Stouka (2:1), uz novi gol štopera Laselsa, i bez suspendovanog Aleksandra Mitrovića, dok u duelima Hadersfilda i Lestera, odnosno VBA i Vest Hema, nije bilo pobednika.

REZULTATI 5. KOLA PREMIJER LIGE:

Kristal Palas - Sautempton 0:1 (0:1)
/Dejvis 6/

Hadersfild - Lester 1:1 (0:0)
/Depoar 46 - Vardi 50p/

Liverpul - Barnli 1:1 (1:1)
/Salah 30 - Arfild 27/

Njukasl - Stouk 2:1 (1:0)
/Acu 19, Lasels 68 - Šaćiri 57/

Votford - Mančester siti 0:6 (0:3)
/Aguero 28, 31, 81, Žesus 37, Otamendi 63, Sterling 89p/

VBA - Vest Hem 0:0

Totenhem - Svonsi 0:0

u nedelju:

Čelsi - Arsenal 14.30
Mančester junajted - Everton 17.00

odigrano u petak:

Bormut - Brajton 2:1 (0:0)
/Sarmen 67, Defo 73 - Marč 55/

TABELA: Siti 13, Junajted (-1) 10, Čelsi (-1) 9, Njukasl 9, Totenhem 8, Hadersfild 8, Barnli 8, Liverpul 8, Sautempton 8, VBA 8, Votford 8, Arsenal (-1) 6, Svonsi 5, Stouk 5, Lester 4, Brajton 4, Everton 4, Vest Hem 4, Bornmut 3, Kristal Palas 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC