• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaradio 33 miliona, pa ga "udarila" nostalgija

Autor mondo.rs

"Kineska epizoda" Karlosa Teveza, najbolje plaćenog fudbalera sveta, završila se za godinu dana. Vraća se, ponovo, u Boku Juniors.

U leto 2015. godine Karlos Tevez je napravio "haos" u Juventusu i tražio da ga klub pusti da se vrati u rodnu Argentinu gde će u "matičnoj" Boki Juniors završiti igračku karijeru...

Ali, kada se zimus za njegove usluge zainteresovao kineski klub Šangaj Šenhua - Tevez je prihvatio izdašnu ponudu od 634 hiljade funti nedeljno i postao najplaćeniji fudbaler sveta sa godišnjom platom od tačno 33.000.000 funti.

Tevez se loše pokazao u Kini, bio često povređen, a kada je igrao nije bio ubedljiv kako su Kinezi očekivali, pa je u 16 utakmica zabeležio četiri gola i pet asistencija.

Bilo je problema sa trenerom, nije mu se dopalo što je daleko od kuće, a nostalgija je bila jača od plate, pa je odlučio da ponovo "isforsira" povratak u Argentinu, mada ništa protiv nema ni Šangaj, i navodno je Boka Juniors dogovorila njegov novi povratak.

Kako prenosi "L'Ekip", Boka će za njegov dolazak platiti obeštećenje od 5 miliona evra, što je dvostruko manje nego suma za koju su ga prodali u januaru.

Osim za Boku i Šangaj, 32-godišnji Tevez je igrao za Korintijans, Vest Hem, Mančester junajted, Mančester siti i Juventus.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC