Everton na "Čizmi"

Autor:

Dojučerašnji vezista Partizana Everton Luiz predstavljen u novom klubu, italijanskom prvoligašu SPAL-u. Njegova emotivna poruka Partizanu i Grobarima. "Informer": "Partizanu nuđeno milion evra, Everton hteo samo u SPAL".

0
A- A A+
Everton, Everton Luiz Foto: MN Press

Na sajtu člana Serije A objavljen je dolazak Evertona Luiza Gimaraeša Bilhera, uz naslov: "Novi kalem u redovima plavo-belih".

Ugovor je potpisao do leta 2020. godine uz opciju produžetka za još jednu sezonu. Nosiće dres sa brojem 25, kao i u Partizanu.Partizan će za transfer Brazilca, kojem je u junu isticao ugovor sa crno-belima, dobiti 600.000 evra, tačnije 510.000 evra, jer 15% od toga ide bivšem klubu Brazilca Sent Galenu.

List "Informer" objavio je danas saznanja da je Everton imao ponude drugih klubova (američkog Orlanda, moskovskog Dinama, Rostova, turskog Genčelrbiriglija) i da je Partizanu za njega nuđeno milion evra, ali da je Brazilac hteo samo u SPAL.

Italijanski mediji su u četvrtak, izveštavajući o transferu Evertona, istakli da se on "odavno dogovorio sa SPAL-om".

Pre odlaska u Italiju, Everton se od Partizana i njegovih navijača oprostio porukom na Instagramu:

"Moja osećanja prema Partizanu i navijačima se nikada neće promeniti! Ostaju zauvek! Zahvalan sam navijačima Partizana za neverovatnu podršku i što su mi uvek pomagali. Zato će zauvek biti u mom srcu. Bio sam srećan što sam mogao da dam sve od sebe i pomognem klubu na terenu. Želim da se zahvalim i predsedniku Partizana, ljudima u klubu i svima koji su me zadržavali. Nadam se da me nikada nećete zaboraviti. Ja vas nikada neću", napisao je brazilski fudbaler.

10 najboljih stranaca FK Partizan

- PRELAZNI ROK u PARTIZANU -

OTIŠLI: Mohamed el Munir, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Lazar Ćirković, Alen Stevanović, golman Filip Kljajić (pozajmica),Teofilus Solomon, Everton Luiz...

DOŠLI: Slobodan Urošević (bek, kruševački Napredak).

Tagovi:

Ostale vijesti