• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUGA: Kapiten Fiorentine umro u snu!

Autor mondo.ba

Kapiten Fiorentine David Astori preminuo je u snu, objavili su u nedjelju italijanski mediji. Svi nedjeljni mečevi 27. kola zbog ove tragedije su odgođeni.

  Italijanski defanzivac, koji je u januaru napunio 31 godinu, nije se probudio ovog jutra u nedjelju u hotelu u Udinama, gdje „viola“ od 15 časova gostuje Udinezeu u 27. kolu Serije A, prenio je „Udine Tudej“.

Izvještaj o tragediji igrača iz Firence proširila se u Italiji, pa je klub brzo izdao saopštenje u kojem je potvrđena smrt kapitena Fiorentine.

„U Fiorentini smo duboko potreseni i primorani da potvrdimo da je naš kapiten David Astori preminuo. Zbog ove strašne i delikatne situacije, prije svega zbog poštovanja prema njegovoj porodici, apelujemo na medije da budu osjetljivi“, navedeno je u saopštenju kluba iz Firence.

Poslije ove tragedije, duel na „Friuliju“ je razumljivo bio prvi odložen, baš kao i meč između Đenove i Kaljarija, s obzirom da je Astori tokom karijere branio boje kluba sa Sardinije.

Vijest o njegovoj smrti zadesila je igrače Kaljarija dok su se zagrijavali na terenu u Đenovi, pa su mnogi od njih bili vidno potreseni, dok su navijači u suzama čitali vijesti na mobilnim telefonima.

Na kratko je bilo neizvjesno da li će biti igrani ostali mečevi 27. kola Serije A zakazani u 15 časova, kao i gradski derbi Milan - Inter u 20.45, ali je ubrzo saopšteno da se utakmice neće igrati zbog Astorijeve smrti. 

Astori je Igrao na poziciji štopera, a prije samo tri dana pristao je da potpiše novi ugovor sa "ljubičastima" do 2022. godine.

Prošao je kroz Omladinsku školu Milana, ali nije debitovao za A tim, već je profesionalnu karijeru započeo na pozajmici u niželigašu Pizigetoneu. Bio je i u Kremonezeu, Kaljariju i Romi, a član Fiorentine je postao avgusta 2015.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC