• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Ponovo u Realu? Ne bih imao ništa protiv

Autori mondo.ba Autori Fena

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo, izjavio da ne bi imao ništa protiv povratka u Real Madrid, koji je vodio od 2010. do 2013. godine.

Ime 56-godišnjeg Portugalca, slobodnog nakon što je u decembru dobio otkaz u Mančester junajtedu, osvanulo je u španskim medijima kao moguća zamjena za Santijaga Solarija poslije dva poraza od Barcelone.

"Vratiti se u klub u kojem sam bio? U klub s pravom strukturom i pravim ambicijama, ne bih imao nikakav problem. Ponos je kada klub u kojem si bio želi da se vratiš raditi ondje. No zasad mi se to dogodilo s Čelsijem, ne s Real Madridom. Sviđa mi se Španija, no ne biram klub zbog klime. To je klub broj jedan na svijetu, s 13 titula prvaka Evrope", rekao je Murinjo u razgovoru za medijsku kuću beIN Sports.

"Jedan od mojih najboljih osjećaja u nogometu bio je povratak u Čelsi, kada te ljudi zovu drugi put znači da znaju kako si dobar. To je sjajan osjećaj", dodao je Portugalac koji je vodio Čelsi od 2004. do 2008. godine pa opet od 2013. do 2016.

Murinjo je s Real Madridom osvojio jednom Primeru, kup i superkup. Njegovo ime kao mogućeg kandidata za ponovno preuzimanje klupe Real Madrida pojavilo se nakon što je ekipa pod vodstvom Solarija izgubila u subotu kući s 0:1 od Barcelone u prvenstvu i nakon što je u srijedu takođe na Santijago Bernabeu bila poražena u kupu od Barcelone s 0:3.

Novinari su Solarija u ponedjeljak na konferenciji za medije upitali o glasinama oko povratka Murinja.

"Ovaj klub je uvijek imao više kandidata od Džulije Roberts", odgovorio je Solari. Upitan zatim koga bi ta glumica izabrala između njih dvojice rekao je: "Dobro pitanje, trebalo bi pitati nju".

Evropski šampion Real Madrid će u utorak pred svojom publikom odigrati revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Ajaksa nakon što je pobijedio s 2:1 u Amsterdamu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC