• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo "otpisao" engleske klubove

Autor mondo.rs

Nekadašnji menadžer Čelsija i Mančester junajteda smatra da se nijedan od četiri premijerligaša neće plasirati u finale Lige šampiona.

Engleski klupski fudbal nalazi se u dobrom momentu nakon što su sva četiri predstavnika te zemlje prebrodila grupnu fazu Lige šampiona, a zatim i prvu rundu "nokaut" faze.

Žreb je ostavio mogućnost da se u polufinalu elitnog takmičenja nađu tri tima iz Engleske - jedan je siguran - ali Žoze Murinjo već sada je prilično siguran da titula neće stići na Ostrvo prvi put posle sedam godina (Čelsi je bio prvak 2012, kada je penalima pobedio Bajern u Minhenu).

"Specijalni" je u intervjuu agenciji "AFP" rekao da u finalu zakazanom za 1. jun na stadionu Atletiko Madrida očekuje Barselonu i Juventus, predvođene dvojicom najvećih asova današnjice.

"Juventus i Barselona su glavni kandidati za osvajanje Lige šampiona i uveren sam da će se plasirati u finale. Oni imaju iskustvo, talenat i igrače posebnog kova, koji te timove čine najboljim. Naravno da ljudi uvek pomisle na Ronalda i Mesija, ali ja sam ipak trener, a fudbal je i dalje kolektivni sport. Dakle, Juventus i Barselona", rekao je Murinjo, prvak Evrope sa Portom 2004. i Interom 2010.

Bolji iz dvomeča Mančester junajted - Barselona sastaće se u polufinalu sa Liverpulom ili Portom, a u drugom delu "kostura" su parovi Totenhem - Mančester siti i Ajaks - Juventus.

Engleska je imala tri tima u polufinalu Lige šampiona pre tačno 10 godina, ali Barsa je bila bolja od Čelsija, pa u finalu od Mančester junajteda, koji je prethodno eliminisao Arsenal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC