• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volkov do juna u Borcu: Pregovori vođeni samo dan!

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Volkov je sa Borcem dogovorio saradnju na deset mjeseci

 Vladimir Volkov stigao u Borac pregovori trajali jedan dan Izvor: MN PRESS

U nastavak takmičarske sezone Fudbalski klub Borac ulazi jači za Vladimira Volkova!

Iskusni lijevi bek sa klubom iz Platonove ulice potpisao je, kako je i sam rekao u izjavi za naš portal, ugovor do kraja sezone. Među ''crveno-plave'' dolazi da pokrije poziciju uz lijevu aut-liniju, s obzirom da je, poslije povrede Aleksandra Subića, na tom mjestu ostao još samo Đorđe Ćosić, uz juniora Marka Kujundžića (2002. godište).

Pregovori, kako tvrdi Vladimir, nisu dugo trajali. Naprotiv.

''Dogovorena je saradnja na deset mjeseci, odnosno do juna 2020. godine. Veoma brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo, pregovori su trajali jedan dan'', rekao je na početku razgovora za MONDO novi lijevi bek banjalučkog kluba.

Borac će Volkovu biti trinaesti klub u seniorskoj karijeri. Prethodno je nastupao za Grafičar, Železničar Beograd, BSK iz Borče, Portimonense, OFK Beograd, Šerif, Partizan, Mehelen, Leh, Radnički Niš, Rad i Ermis Aradipu.

Iskusni defanzivac ističe da je upoznat sa igračkim kadrom kojim klub iz Platonove ulice raspolaže u ovom trenutku.

''U Borcu ima iskusnih igrača, znam neke od njih, što lično, što ovako sa terena, tako da mislim da će oni pomoći da se što prije uklopim u novu sredinu.''

Manji problem oko adaptacije mogla bi da predstavlja činjenica da nije odradio kompletne pripreme sa klubom i i da u trenažni proces i pogon ulazi tek poslije sedam premijerligaških kola.

''Pa, svakako da sam u nekoj vrsti hendikepa, ali ja ću se potruditi da se što prije vratim. Krenuo sam već sa pojačanim treninzima, treniraću dva puta dnevno i nadam se da ću se pripremiti što prije kroz neke utakmice.''

''Partizan nije bez šansi za proljeće u Evropi''

Nezaobilazna tema bio je i beogradski Partizan, klub u kojem je tokom igračke karijere ostavio i najveći trag i čiji je dres nosio četiri godine – od ljeta 2011. do ljeta 2015. godine i za to vrijeme osvojio tri šampionske titule

Beogradski ''crno-bijeli'' će do kraja 2019. godine nastupati u grupnoj fazi Lige Evrope, a očekuju ih okršaji sa Mančester junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom.

''Mislim da Partizan ima šanse da se bori za to drugo mjesto i plasman u narednu fazu. Smatram da AZ Alkmar i Astana nisu bolji od Partizana i da su kvalitetom tu negdje. Protiv Mančester junajteda se šansa možda može tražiti na domaćem terenu ukoliko budu došli u drugom sastavu jer je poznato da oni ne pridaju neki preveliki značaj Ligi Evrope. Imaju veliki broj utakmica, kako u Premijer ligi, tako i FA kupu, tako da mislim da tu leži Partizanova prilika. Smatram da će utakmice sa Astanom i AZ Alkmarom biti egal'', naveo je Volkov.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hh

Ima li Sandre Afrike?

uf

@Hh Ako je ugovorom i to regulisano da ona gleda iz lože svaki meč, proigraće čitava ekipa

Procjena

Momak ima sjajnu ljevicu. Dinamu je prije par mjeseci dao golcinu sa 40 metara. A Borac nema izvodjace prekida. Odmah ga ubaciti u igru

2x

Nek s tobom 2x dnevno rade i Mirić i Vujaklija. Fali i njima kondicije

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC