• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omladinci Zvezde pucaju na evro-proljeće!

Autor mondo.rs

Puleni Slavoljuba Đorđevića preokretom u drugom poluvremenu ostvarili prvi trijumf u Ligi šampiona mladih timova i napravili odličnu uvertiru pred utakmicu seniora.

 Crvena-zvezda-2-1-Olimpijakos-Liga-sampiona-za-mlade-timova-U19 Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED
Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Preokret na "krovu"! Omladinci Crvene zvezde su na stadionu Voždovca ugostili Olimpijakos i poslije odlične partije u drugom poluvremenu stigli do prve pobjede u elitnom takmičenju mladih timova.

Ipak nije sve djelovalo idealno od starta. Utakmica tek što je počela, a gosti su već mogli da povedu.

Udarac Neofitidisa je bio vrlo opasan, ali na kraju pogađa samo stativu. U 15. minutu su igrači Zvezde mogli da povedu da je dodavanje Pantovića ka Burmazu bilo samo malo bolje.

I onda u 28. minutu Olimpijakos dolazi do vođstva. Lijakos je bio taj koji je izborio sebi poziciju za udarac sa ivice šesnaesterca i njegov šut od stative odlazi iza leđa golmana Katića.

Pokušavali su domaći da što prije stignu do izjednačenja, ali do poluvremena nisu uspjeli u tome.

Ipak, kao da jesu jer su već u prvom minutu nastavka izjednačili na 1:1. Burmaz je poslao odličnu loptu iza leđa štopera Olimpijakosa, a Mitrović natrčava na nju i smješta je u mrežu grčkog tima.

Zvezda je zaigrala bolje od tog trenutka, stvarajući šanse u većoj mjeri nego u prvom poluvremenu. Novaković i Babić su oprobali svoje udarce, ali nije bilo promjene rezultata. Sve do tog 82. minuta.

Novaković je poslao odličan pas za Miloša Pantovića, brzonogo krilo je pretrčao odbranu Grka, potom zaobišao i golmana Colakisa i poslao loptu u mrežu.

Olimpijakos je u tim momentima želio da se nekako spasi poraza, ali nisu uspjeli, pa je Crvena zvezda upisala važan trijumf.

Oni sada imaju četiri boda, koliko i Bajern Minhen, koji je u drugom meču u grupi lako savladao Totenhem 4:1. Upravo engleski i grčki predstavnik imaju po bod poslije prva dva kola, a Crvenoj zvezdi slijedi dvomeč protiv "pijevaca" iz Londona.

Dva najbolja tima će se plasirati u narednu fazu takmičenja, nešto što srpskom timu nije pošlo za rukom prošle godine. Ovoga puta bi priča mogla da bude drugačija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC