• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasila se UNA TV povodom novih američkih sankcija

Autor Dušan Volaš

Nijedna odluka bilo koje institucije neće uticati na dalje prisustvo UNA TV na regionalnoj medijskoj sceni, kao ni na emitovanje programa, saopšteno je iz ove televizije nakon što su uvedene nove američke sankcije kompanijama i pojedincima.

 Banke i sankcije građanima i firmama u RS Izvor: Shutterstock

"UNA televizija ima jasnu viziju i snažnu strategiju poslovanja na teritoriji Srbije i BiH. Za kratko vrijeme stekli smo čvrsto jezgro gledalaca i kredibilitet objektivne, profesionalne i neutralne televizije koja emituje program po svjetskim standardima", navodi se u saopštenju nakon što je Kancelarija za kontrolu imovine stranaca pri američkom Ministarstvu finansija uvela sankcije.

UNA TV, dodaju, zajedno sa svojim timom vrhunskih profesionalaca, nastavlja sa sprovođenjem svojih poslovnih planova na regionalnom tržištu.

"Od Kancelarije za kontrolu strane imovine Ministarstva finansija Sjedinjenih Američkih Država tražićemo obrazloženje nepravedne odluke koju su danas saopštili", navodi se u saopštenju.

Kancelarija za kontrolu imovine stranaca američkog Ministarstva finansija uvela je sankcije za sedam kompanija iz Srpske, te vlasnika Infiniti grupe Đorđa Đurića i generalnog direktora kompanije "Kaldera" Milenka Čičića koji, kako je navedeno, predstavljaju glavne izvore prihoda za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i njegovu porodicu, saopšteno je iz Ambasade SAD u BiH.

Kako je navedeno, sankcionisana je mreža koju čine sedam subjekata - Infiniti internešenel grupa, "Prointer", "Kaldera", Infiniti medija, K-2 audio servis, Una vorld netvork i Sirijus 2001 i dva pojedinca Đurić i Čičić.

SRNA

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE