Čizkejk od bundeve koji se ne peče: Savršeni jesenji desert, mogu da ga spreme i potpuni početnici u kuhinji! | MONDOBA

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provjereni recepti

Čizkejk od bundeve koji se ne peče: Savršeni jesenji desert, mogu da ga spreme i potpuni početnici u kuhinji!

Autor Dragana Božić
Autor Dragana Božić

Pripremite ga i oduševite ukućane ili goste!

Izvor: YouTube/pankobunny

Pita od bundeve je divan jesenji desert, zasitan i jednostavan za spremanje. Ovaj recept je verzija koji ovu tradicionalnu poslasticu "miješa" sa čizkejkom.

Još ako ne morate da upalite rernu? Svako bi je poželio na svojoj jesenjoj trpezi!

Pročitajte kako se pravi ova ukusna pita!

Sastojci:

250 grama krem sira
250 grama skuvane bundeve
100 grama smeđeg šećera
Pola kašičice cimeta
Pola kašičice mljevenog muskatnog oraščića
300 mililitara šlaga
200 grama čvrstog keksa
8 kašika maslaca

Priprema:

Krekere usitnite u blenderu, i umiješajte istopljeni maslac. Dobijenu smjesu utisnite u kalup za pitu i formirajte donju koru i ivice. Odmah stavite u frižider da bi se steglo.

Krem sir i smeđi šećer umutite, dodajte bundevu i začine.

Umutite čvrst šlag i špatulom ga pomiješajte sa kremom od bundeve. Dobijeni fil rasporedite po kori i sve zajedno držite u frižideru najmanje dva sata.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop