• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recept idealan za početnike u kuhinji: Topla domaća čorbica sa kukuruzom

Autor mondo.rs

Brzo je gotova, izuzetno ukusna, a lako ćete je pripremiti čak i ako ste potpuni početnik u kuhinji!

 Domaća čorba, recept Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/klaikungwon

Ako tek počinjete svoju kulinarsku avanturu, a volite toplu, domaću hranu, probajte da napravite ovu čorbicu sa kukuruzom.

Priprema je veoma jednostavna, postaće vam omiljena!

Možda će vas zanimati

Sastojci:

400 grama smrznutog kukuruza

Tri krompira

Glavica luka

Dva čena belog luka

Pileća kocka za supu

100 mililitara mleka

So, biber

Maslinovo ulje

Priprema:

Kukuruz prelijte ključalom vodom i ostavite da stoji dok oljuštite i iseckate crni i beli luk.

Propržite luk na maslinovom ulju, u međuvremenu rastvorite kocku u 500 mililitara vruće vode, Krompir ogulite i iseckajte na kocke.

Luku dodajte oceđeni kukuruz, nalijte supom, pustite da provri a zatim ubacite krompir. Kuvajte dok krompir ne postane mekan, pred kraj sipajte mleko. Čorbu ispasirajte u blenderu ili štapnim mikserom do željene gustine, po potrebi začinite solju i biberom i poslužite toplu.

Pročitajte i ovo

 Koja je vaša omiljena brza čorbica? Recite nam u komentarima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop