• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ručak ili večera za pola sata: Testenina sa patlidžanom i paradajzom

Autor mondo.rs

Malo sastojaka, puno ukusa - obožavamo ovaj recept!

 Testenina sa patlidžanom i paradajzom recept Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/ALLEKO

Ako volite testeninu, predlažemo vam da spremite ovaj jednostavni sos sa patlidžanom i paradajzom.

Sastojci su lako dostupni i pristupačni, a ukus je pravi italijanski!

Možda će vas zanimati

Sastojci:

400 grama suve testenine

Jedan veći patlidžan

Dva čena belog luka

Konzerva paradajza pelata

Sušeni origano

So, biber

Maslinovo ulje

Parmezan

Priprema:

Patlidžan operite i isecite na kockice, ne morate ga ljuštiti. Na maslinovom ulju propržite kockice patlidžana i seckani beli luk.

Testeninu obarite u ključaloj, posoljenoj vodi po uputstvu s pakovanja.

Povrću dodajte pelat, začinite origanom, solju i biberom i krčkajte sos dok patlidžan ne postane mek.

Izmešajte i servirajte toplo, posuto parmezanom.

Kako vi pripremate sos za testeninu? Recite nam u komentarima!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop