Idealan prilog uz meso Puding od jaja i karamelizovanog luka.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Idealan prilog uz meso: "Puding" od jaja i karamelizovanog luka

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Evo interesantne ideje za prilog uz meso.

Izvor: Guliver/Getty Images/-lvinst-

Isprobajte nešto novo - recept za "puding" od jaja i karameliovanog luka. 

Sastojci:

Dve glavice crnog luka

Možda će vas zanimati

Dve kašike maslinovog ulja

Dve kašike putera

Kašičica seckane majčine dušice

Tri jaja

Kašika brašna

Pola kašičice soli

Četvrtina kašičice belog bibera

Šolja pavlake za kuvanje

Priprema:

U većem tiganju zagrejte ulje i puter, pa zatim dodajte iseckan luk i majčinu dušicu. Krčkajte na vatri srednje jačine dok luk ne postane braonkast.

Zagrejte rernu na 180 stepeni.

U posudi umutite jaja, zatim dodajte suve sastojke i mutite još malo na srednjoj brzini miksera. Zatim smanjite brzinu i dodajte pavlaku za kuvanje.

Podmažite pleh, u njega najpre stavite karamelizovani luk, pa preko nalijte smesu sa jajima. Pecite oko 40 minuta.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

loader