Brzo pikantno i zdravo Spagete s belim lukom za 20 minuta

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Brzo, pikantno i zdravo: Špagete s belim lukom za 20 minuta

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Sa špagetama nikada nećete pogrešiti!

Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/OLGALEPESHKINA

Ako nemate dovljno vremena za pripremu komplikovanijeg ručka, špagete su uvek dobar izbor.

Umesto klasične testenine sa melevenim mesom i "crvenim" ili belim sosom, ovog puta odaberite nešto pikantniji recept.

Možda će vas zanimati

Špagete sa belim lukom i parmezanom će oduševiti vaše ukućane!

Sastojci:
400 g špageta
1 kašika biljnog začina
5 čena belog luka
2-3 kašike suncokretovog ulja
4 kašike maslinovog ulja
2 kašike iseckanog peršuna
2 kašike iseckanog svežeg bosiljka
narendani parmezan

Priprema:

aslinovo ulje pomešati sa četiri iseckana čena belog luka, peršunom i iseckanim bosiljkom. Špagete skuvati u slanoj vodi i ocediti. U tiganju, na zagrejanom ulju, kratko propeći očišćen i na četvrtine isečen čen belog luka. Tiganj skloniti s vatre, a beli luk izvaditi. Dodati špagete, posuti biljnim začinom, preliti pripremljenom mešavinom maslinovog ulja, bosiljka, peršuna i belog luka i sve dobro izmešati. Tiganj sa špagetama vratiti na vatru i sve kratko zagrejati (2-3 minuta). Služiti sa narendanim parmezanom.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

loader