Kako napraviti brz lak i ukusan nedjeljni rucak Obrok kao iz restorana u vasem domu

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recepti

Kako napraviti brz, lak i ukusan nedjeljni ručak: Obrok kao iz restorana u vašem domu!

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Šta napraviti za ručak, a da je brzo lako i ukusno?

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Nadezhda_Nesterova

Nije potrebno da idete po skupim restoranima da biste jeli ukusnu hranu. 

Ovaj recept je specifičan po tome što se pravi brzo i lako, dok po ukusu mislite da se krčkao bar tri, četiri sata.

Napravite svinjska rebra sa medom i bijelim lukom kao profesionalni kuvar!

Satojci

3 kašike meda 

1 kg svinjskih rebara

1 glavica bijelog luka 

so, biber

začin po želji

Priprema 

Isjecite svinjska rebra na komade, posolite i pobiberite po želji, dodajte suve začine po želji. Nauljite tepsiju i položite rebra, natrljajte ih bijelim lukom, izgnječite ga i stavite u rebra, nakon toga ih premažite medom.

Zagrijte rernu na 250 stepeni, pokrijite aluminijumskom folijom tepsiju i pecite rebra bar 30 minuta. 

Poslije pola sata skinite foliju, smanjite temperaturu na 180 stepeni i pecite još pola sata.

Nakon toga ručak je spreman!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA