• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gosti u NPRS: Hit komedija "Feliks i Doris" na Velikoj sceni u julu

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

U Narodnom pozorištu Republike Srpske u četvrtak 7. jula u 20 časova gostuje Opera i teatar "Madlenianum" iz Beograda sa predstavom "Feliks i Doris" autora Bila Manhofa, u režiji Olje Đorđević.

 Predstava "Feliks i Doris" u NPRS u Banjaluci Izvor: NPRS/Promo

"Feliks i Doris" je ljubavna priča o dvoje ljudi sa margine koji kroz komad pronađu ne samo ljubav jedno prema drugom, već pronađu i sebe same, sopstvene identitete. Divno je što se ta lijepa i duboka ljudska priča razvija kroz urnebesno komične situacije i što će u vremenu kada je smijeh lijek publika moći da bude okrijepljena i usmjerena ka optimizmu.

Nevjerovatnu Doris, netipičnu manekenku i glumicu, tumači izvanredna Vanja Milačić. Njen partner Feliks, neostvareni pisac u komadu, je gost iz Subotice, prvak njihovog teatra, fantastični Vladimir Grbić.

Možda će vas zanimati

U autorskom timu predstave su i kompozitor Irena Popović Dragović, scenograf Damjan Paranosić, kostimograf Milica Grbić Komazec, saradnik za scenski pokret Mirko Knežević i saradnik za scenski govor Saša Latinović.

"Feliks i Doris donosi publici ne samo toplinu i romantiku, već i povod za urnebesni smijeh skoro bez prestanka. U kamernom prostoru sa dvoje virtuoznih komičara, Vanjom Milačić i Vladimirom Grbićem, rediteljka Olja Đorđević maštovito kreira potpuno neočekivane likove koji će sigurno postati ljubimci publike.

Oljini autori saradnici donose i autentičan svijet 60- tih godina 20. vijeka kroz vizuelni i muzički aspekt, a to priču o dvoje Amerikanaca koji nam postanu nevjerovatno bliski čini još prijemčivijom. Feliks Vladimira Grbića i Doris Vanje Milačić su provjereno ljekoviti, a nus pojava može biti samo pojava ovisnosti o lijeku", rekla je o predstavi Ana Radivojević Zdravković, direktorka drame.

Predstava će biti izvedena na Velikoj sceni NPRS. Ulaznice po cijeni od 15 KM su u prodaji na biletarnici od četvrtka 30. juna.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop