• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BDP u Banjaluci: Kultna predstava i omiljeni glumci u NPRS početkom aprila

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Veliki povratak Dragana Bjelogrlića na scenu Beogradskog dramskog pozorišta u legendarnoj crnohumornoj satiri o pojedincu u reperesivnom sistemu, mentalnim institucijama i slobodi duha.

 Beogradsko dramsko pozorište gostuje u Banjalucii Izvor: Dragana Udovičić, promo

U utorak i srijedu, 4. i 5. aprila, u Narodnom pozorištu Republike Srpske gostuje Beogradsko dramsko pozorište sa predstavom "Let iznad kukavičjeg gnezda".

Ova drama napisana je 1962. godine po romanu Kena Kizija i po ugledu na to djelo je urađena brodvejska predstava, po scenariju Dejla Vasermana.

Predstava BDP-a premijerno je izvedena 2005. godine. Obnovljena je i odigrana više puta širom regiona. Predstava je u NPRS trebalo da igra u novembru prošle godine, ali je gostovanje odloženo zbog bolesti glumca. Svi oni koji su željno iščekivali da na sceni vide neke od najpoznatijih i najvoljenijih glumaca iz Beograda – sada imaju priliku za to. Predstava igra na Velikoj sceni, a početak je u 20 časova.

U predstavi igraju Dragan Bjelogrlić, Slobodan Boda Ninković, Milan Čučilović, Daniel Sič, Milutin Mima Karadžić, Mladen Sovilj, Jovo Maksić, Savo Radović, Miloš Petrović Trojpec, Nenad Gvozdenović, Milica Zarić, Jana Milosavljević, Vladan Milić, Miloš Lazarov, Uroš Janković, Zoran Đorđević, Anka Gaćeša Kostić, Anja Alač, Nada Macanković i Maja Ranđić.

Više informacija potražite na OVOM LINKU.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop