• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba "Sedam" u Kulturnom centru Udas

Autor Nikolina Damjanić

Samostalna izložba slika umjetnice Ade Sivac pod nazivom "Sedam" biće otvorena 11. juna 2024. godine u 19:00 časova u Kulturnom centru UDAS.

 Izložba Ade Sivac Sedam u centru UDAS Izvor: Organizacija Udas

Izložba Ade Sivac je četvrta izložba koja se predstavlja u okviru izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banja Luka u 2024. godini. Umjetničke radove Ade Sivac odabrao je stručni umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS Banja Luka za predstavljanje u okviru programa izlagačkih aktivnosti u oblasti slikarstva i vajarstva u 2024. godini.

Izlagačke aktivnosti KC UDAS realizuju se u periodu od marta do avgusta 2024. godine u okviru kojih će se predstaviti 5 (pet) samostalnih izložbi umjetnica iz BiH i Crne Gore.

Biografija: Ada Sivac, slikarica i skulptorica, rođena je 1999. godine u BiH, u Sarajevu. Nakon završene Srednje zubotehničke škole upisuje nastavnički odsjek na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu. Magistar je likovne umjetnosti – edukacije likovnih umjetnosti – kao i dvostruka dobitnica priznanja Zlatna značka Univerziteta u Sarajevu i dobitnica tri Zlatnika Grada Sarajeva. Učestvovala je na nekoliko zajedničkih izložbi predstavljajući radove u skulptorskom i slikarskom mediju.

Izložba će biti otvorena do 22. juna 2024. godine i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 09h do 15h časova u prostorijama centra (Ulica Sime Miljuša 2).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop