• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Priče iz komšiluka" i u Kotor Varoši

Autori mondo.ba Autori Vesna Kerkez

Promocija zbirke kratkih priča "Priče iz komšiluka" nakon Banjaluke, predstavljena je i čitaocima u Kotor Varoši.

 Promocija "Priče iz komšiluk" u Kotor Varoši Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

U prostorijama kotorvaroške biblioteke dvadesetak ljubitelja pisane riječi imalo je priliku da sazna više o knjizi koja je objedinila najbolje priče s književnog konkursa Mondo.ba portala, po kome je i dobila ime.

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

O ovoj, dimenzijama maloj, ali po značaju velikoj knjizi govorili su vlasnik Izdavačke kuće "Imprimatur" i član žirija na konkursu Boris Maksimović, kao i autori priča - Dragan Ostić i Jelena Pralica, a promociju je vodila direktorica Mondo.ba Ivana Šimundža.

"To što ste večeras ovdje govori nam da knjiga i dalje ima svoju publiku. Mi smo jako ponosni na ovaj projekat, realizovali smo ga svi zajedno s mnogo ljubavi, a posebno nam je drago što smo bili odskočna daska za mlade autore, za koje ćemo sigurno još čuti" kazala je Ivana Šimundža.,

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Publici u biblioteci novinarka Nezavisnih Jelena Pralica pročitala je priču "Ana ili priča o vremenu".

"Drago mi je da knjiga uspijeva da odoli vremenu u kome nas tehnologija stiže i prestiže. Svi autori čije su priče objavljene u zbirci čine nešto jako vrijedno i dobro, jer dok god čitamo i pišemo, ima nade za nas. Zato mi je drago što je raspisan ovaj konkurs, jer se otvorila prilika da pokažemo šta znamo. Meni lično, pisanje je vrsta terapije iscjeljenja, a generalno vjerujem da žene češće i radije dijele svoje priče, pišući prvo za sebe, a onda i za druge", kazala je Pralica.


Dragan Ostić, autor priče "Lesto Maher" kazao je da su komšije i komšiluk neiscrpna tema za pisanje i ispričao prisutnima nekoliko anegdota koje su takođe mogle da budu priče iz komšiluka.

"Pišite. Konkurs će biti ponovo raspisan, a komšije svi imamo. Inspiracija je svuda oko nas, a knjige su važne, važnije nego što mislimo. Svaka od njih je skup informacija, znanja koje nam može biti dragocijeno", kazao je Ostić.

Knjigu možete iznajmiti u biblioteci, a uskoro ćete moći i na našem portalu besplatno preuzeti njeno elektronsko izdanje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop