• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kompletirana lista izvođača na Sea Star festivalu: Više od 40 zvijezda stiže u Umag u maju (VIDEO)

Autor Vesna Kerkez

Zaokružen je program jubilarnog, petog izdanja Sea Star festivala u Umagu.

 Ko nastupa na Sea Star festivalu 2023. Izvor: Sea Star/Promo

Nakon grupe The Prodigy, multiplatinstog hitmakera Robina Schulza, kao i cijelog niza internacionalnih i regionalnih zvijezda među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester, i mnogi drugi stiže i finalni talas izvođača.

Čine ga slavni EDM dvojac Vanillaz, veterani slovenske elektronske scene Tima Urbanya i Alessio, zatim DJ-i Burkakke i Strax, umaška trap ekipa At The Spot te RNB Confusion Sound System kojeg predstavljaju Zembo Latifa i DJ Turk, a u laguni će biti i omiljeni Silent Octopus stage.

Zvanično drugi najposjećeniji hrvatski muzički festival održava se 19. i 20. maja u Umagu.

Hrvatsko-slovenački dvojac Vanillaz jedni su od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene. U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji imaju i već jedan nastup na Sea Staru.

Izvor: Sea Star/Promo

Veterani slovenačke elektronske scene Tim Urbanya i Alessio u Umag će donijeti poseban back 2 back set, jednako kao i najpoznatiji predstavnici crnogorske scene – Burkakke i Strax.

Sea Star će konačno na festivalu predstaviti i jedne prave domaćine – umaški trap kolektiv At The Spot koji će u subotu nastupiti na Nautilus Areni. Još jedni dugogodišnji promoteri hip hop i trap kulture, zagrebački RNB Confusion ove sezone slave 20 godina rada, a u Umagu će ih predstaviti Zembo Latifa i DJ Turk

Petak, 19. maja

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

Izvor: Sea Star/Promo

Subota, 20. maja

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje, Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah, Thicc Boia, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom.

Ulznice po promotivnim cijeama dostupne su do petka, 14. aprila. Više informacija potražite na OVOM LINKU.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop