• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kijanu Rivs stiže u Beograd? Razlog nije novi film...

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Holivudski glumac Kijanu Rivs, navodno bi početkom 2023. godine trebalo bi da posjeti Beograd.

 Kijanu Rivs u Beogradu početkom 2023. Izvor: Shutterstock/DFree

Kako prenose srpski medji Kijanu Rivs bi u Srbiju trebalo da dođe kako bi se susreo sa fanovima svog strip serijala. Navodi se da je Rivs oduševljen činjenicom da je Srbij prva van Amerike koja je otkupila prava na objavljivanje stripa čiji je koscenarista.

"Kijanu je čuo lijepe riječi od kolega koji su snimali u Srbiji. Osim toga, ima nekoliko prijatelja s Balkana, a i veliki je fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom beogradskom Sajmu knjiga", rekao je izvor za "Kurir" i dodao: "Posjeta će trajati nekoliko dana i on želi da obiđe sve turističke atrakcije o kojima je slušao i čitao ranije. To će više biti privatna posjeta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u našoj zemlji ogroman broj".

Posebno je zanimljivo da će Kijanu, koji je jedan od najvećih holivudskih filantropa, ovu posjetu Srbiji navodno iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija

"Poznato je da je Rivs najveći dio svog bogatstva podijelio, jer mu je neugodno koliko zarađuje. Daje svima - fanovima, saradnicima, bolesnima za liječenje. On je donirao 70 odsto zarade od filma 'Matriks' za pronalazak lijeka za oboljele od leukemije. Sigurno je da će i kod nas ostaviti veliki novčani prilog nekoj organizaciji ili ustanovi za koju njegov tim procijeni da je adekvatna", istao je izvor za pomenuti portal.

Strip pod nazivom "BRZRKR" je najskuplji strip u istoriji na jednoj poznatoj platformi, ali i najprodavaniji originalni strip serijal u posljednjih 25 godina. Objavljen je početkom septembra i za samo tri dana prodat je u rekordnih 650.000 primjeraka.

"Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa bilo je vrlo uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od djetinjstva. Stripovi su imali značajan umjetnički uticaj tokom cijele moje karijere", istakao je Kijanu.

U stripu se govori o čovjeku poznatom kao B, koji je napola smrtnik, napola bog, proklet i prinuđen na nasilje. Nakon što je vijekovima lutao svijetom, B. je možda konačno pronašao utočište - rad za vladu SAD, za koju se bori u bitkama previše opasnim i previše nasilnim za bilo koga drugog. U zamjenu za to, B. će dobiti jedino što želi - istinu o svom beskrajnom, krvlju natopljenom životu i kako da ga okonča.

Kijanu Rivs već nekoliko godina uživa u ljubavi sa umjetnicom Aleksandrom Grant. Javnost je bila podijeljena kada se saznalo za njihovu vezu - dok su jedni tvrdili da je Aleksandra, koja ima 49 godina "suviše ružna i matora" za Kijanua (52), drugi su hvalili zvijezdu "Matriksa" što je našao "normalnu ženu", a ne "neku mladu i napumpanu" kao većina njegovih kolega.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop