• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ili Željo? Koji trener će kriti lice nakon derbija u Banjaluci, Osim ili Jagodić (ANKETA)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Borca od 18.00 (Arena sport) dočekuju sarajevski Željezničar u derbiju 14. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Borac - Željezničar, Amar Osim ili Vlado Jagodić ANKETA Izvor: MONDO - arhiva

Dvojica iskusnih stručnjaka Amar Osim sa klupe kluba sa "Grbavice" i strateg crveno-plavih Vlado Jagodić takođe će odmjeriti snage u ovom trenutku koji je po Želju nešto bolji s obzirom da je u sarajevskom derbiju osvojio bod (1:1), dok je Borac izgubio na gostovanju od Slobode u Tuzli (1:0).

Možda će vas zanimati

"Biće teža utakmica protiv Željezničara, ali Borac je Borac i igramo na svom terenu. Željezničar ima niz od godinu dana bez poraza na gostovanjima, zna da odgovori izazovu, ali nama je ova utakmica izazov, jer smo pokazali da možemo da igramo kod kuće, da možemo da budemo žustri, čvrsti i ne vidim razlog zašto bismo trebali da strepimo. Ne možemo da budemo nezadovoljni trenutnom pozicijom, pobjedama protiv direktnih rivala mi ćemo i dalje ostati konkurentni za vrh. Mislim i da Željezničar treba da razmišlja o nama. Igraju najbolji domaćin protiv najboljeg gosta, očekujem dobru utakmicu", rekao je Jagodić u najavi derbija.

Njegov kolega Amar Osim se nije oglašavao povodom meča na banjalučkom Gradskom stadionu, ali je na klupskom sajtu istaknuto da će na raspolaganju imati sve fudbalere.

Banjalučani i Sarajlije su u dosadašnjoj istoriji m:tel Premijer lige BiH odigrali 29 utakmica, a samo jedna je završena bez golova. U Banjaluci je odigrano 14 mečeva, 10 puta je pobijeđivao Borac, a Željo se radovao četiri puta na Gradskom stadionu.

Posljednji međusobni dvoboj u prethodnoj sezoni pripao je Borcu rezultatom 3:0, a golove su postigli Saša Kajkut, Marko Mirić i Marko Jovanović. Željo je posljednji put osvojio sva tri boda u Banjaluci prije tri godine pogotkom Asima Zeca, koji je tada pokvario 30. rođendan "Lešinara".

Utakmica se igra danas od 18 sati uz direktan prenos na Areni Sport. Glavni sudija na utakmici je Frano Jelić, a pomoćnici su Davor Beljo i Stefan Tešanović.

Anketa

Šta Vi mislite, ko će od dvojice stručnjaka izgledati baš kao na fotografiji?

  • Amar Osim

    82.61% (19)

  • Vlado Jagodić

    17.39% (4)

Šta Vi mislite, ko će od dvojice stručnjaka izgledati baš kao na fotografiji?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC