• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić otišao!

Kapiten Partizana Stevan Jovetić i definitivno karijeru od jeseni nastavlja u dresu Fiorentine.

 Jovetić otišao! Izvor: MONDO

Supertalentovani napadač crno-belih u ponedeljak je u društvu roditelja i menadžera Faljija Ramadanija otputovao u Firencu, na završne pregovore i potpisivanje predugovora sa “ljubičastima”.

Fiorentina je poslala avion po Jovetića, koji bi nakon obavljenog posla u utorak trebalo da se vrati u Beograd i pravo sa aerodroma uputi u “Zemunelo” na pripreme za utakmicu protiv Mladosti iz Lučana.

"Tek ćemo da razgovaramo oko konačnih uslova. Više od svega bih, ipak, voleo da ako već idem, da to bude da duplom krunom u rukama, jer bez ta dva trofeja u dresu Partizana srce mi ne bi bilo puno", izjavio je pred put u Firencu Stevan Jovetić za "Večernje novosti".

Dakle, sve oko transfera kapitena crno-belih u Fiorentinu je dogovoreno, ostalo je još da, kada zvanično počne letnji prelazni rok, sporazum dobije pravno važeću formu i da po završetku šampionata u Srbiji, Stevan Jovetić spakuje kofere za selidbu u Italiju.

Direktor Partizana Ivan Tomić potvrdio je da su se crno-beli i Fiorentina dogovorili oko prelaska Jovetića u Italiju.

"Ne bismo o detaljima, barem dok se ne završi prvenstvo. Mogu samo da kažem da je ovo prva i poslednja prodaja u Partizanu u letnjem prelaznom roku! Iako imamo igrača koji bi po ugovoru mogli da odu, verujem da se to neće desiti, a pojačanja za sledeću sezonu će sigurno da bude", poručio je Ivan Tomić.

Iako direktor Partizana nije želeo da priča o detaljima dogovora, oni su manje više poznati. Visina obeštećenja je osam miliona evra, koje će crno-beli, zbog nekih aranžmana prethodnog rukovodstva, morati da podele sa dvojicom menadžera, koji imaju pravo na ukupno 50 odsto sume od transfera mladog napadača. Pored novca, u dogovor je uključeno i odigravanje dve prijateljske utakmice.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC