• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Volio je da se napije i jede staklo": Šokantne priče o "zvijeri" iz Lesterove šampionske generacije!

Autor Dragan Šutvić

Poljak je bio nezgodan kad popije...

 "Volio je da se napije i jede staklo": Šokantne priče o "zvijeri" iz Lesterove šampionske generacije! Izvor: Youtube/movietone2

Šampionski tim Lestera iz sezone 2015/16 ostaće zauvijek upisan zlatnim slovima u istoriju ne samo engleskog već i svjetskog fudbala. 

Ekipa koja je u sezoni 2013/14 osvojila Čempionšip potom se pod Najdželom Pirsonom jedva spasila ispadanja, a potom je uspjela da dođe do titule sa Klaudiom Ranijerijem. 

Možda će vas zanimati

Jedan od najkultnijih igrača iz te generacije je Poljak Marćin Vasilevski. On je bio stub tima kada je tim ulazio u Premijer ligu, a u šampionskoj sezoni je bio rezerva. Poznat po nevjerovatnoj snazi, Vasilevski je bio čudne naravi. 

"Jednog ljeta smo ostali u Tajlandu u kući pored rijeke. Dejvid Nadžent je imao skupu trenerku i Ves ju je bacio u rijeku. Dejvid ništa nije rekao, jer takav je bio Ves. Jedve večeri kada smo izašli jeo je staklo, ništa me nije iznenadilo", ispričao je Kevin Filips.

Još jedan njegov saigrač Lijam Mur imao je takođe nevjerovatnu priču. 

"Kada je tek potpisao imali smo veče upoznavanja. Poslije nekoliko pića momci su ga zezali, ali je on izgledao kao da je dobro podnio. Onda je počeo da žvaće čaše šampanjca", rekao je Mur. 

Poljak je izgleda obožavao da jede staklo kada se napije. To je potvrdio i Din Hemond. 

"Sjedili smo u otmenom restoranu i pili, Ves Morgan nam je rezervisao mjesta. Usluga je bila spora, popili smo nekoliko pića i onda je on odjednom počeo da razbija sve oko sebe i da jede staklo", ispričao je još jedan njegov saigrač.

Vasilevski je na kraju prošle sezone završio karijeru u Visli iz Krakova, a ako vam slučajno nekada dođe u posjetu zapamtite da ga uslužite što brže moguće.

I iz plastične čaše. 

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC