• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nant u Prvoj ligi, Babovićev dres na ceni

Jedan od najvećih francuskih fudbalskih klubova Nant vratio se u prvu ligu, a navijači žuto-zelenih imaju novog ljubimca - Stefana Babovića.

 Nant u Prvoj ligi, Babovićev dres na ceni  Izvor: MONDO

Osim što je zaslužio poverenje svih u kljubu dobrim igrama u protekla četiri meseca, reprezentativac Srbije isplatio se Nantu, jer je za samo četiri meseca klub prodao 10.000 dresova sa brojem 19 po ceni od 39,99 evra!

"Bio sam iznenađen kad sam čuo taj podatak. U klubu čak predviđaju da će do kraja sezone prodati 15.000 dresova sa mojim imenom", kaže Babović za "Sportski žurnal".

Posle četiri, više nego uspešna, meseca u Nantu, Babović kaže da se nijednog sekunda nije pokajao. Vraćajući film i prisećajući se ponuda Napolija, Monaka, Porta i Nanta, Babović ističe da je pogodio u metu.

"Napoli mi je bio interesantan zbog Maradone, o Monaku i Portu izlišno je pričati, ali u trenutku kad se lomilo, ponuda Nanta je bila najozbiljnija i za mene i za OFK Beograd. Srećan sam što sam izabrao Nant, jer ne verujem da bih igde doživeo ovo što sam ovde za za četiri meseca", kaže Babobić.

Koliko je "kupio" sve u Nantu, svedoči i podatak da su čelnici kluba odbili ponudu Pari Sen-Žermena, i ponudili su Baboviću nov ugovor!


Uz Babovića, ljubimac navijača Nanta za kratko vreme je postao i doskorašnji napadač Crvene zvezde Filip Đorđević, koji će, kako veruje Babović, uskoro potpisati profesionalni ugovor.

"Klub želi ozbiljno da se pojača, već su dovedena trojica, četvorica igrača, a istaknut je i cilj za narednu sezonu - plasman u Kup UEFA", rekao je Babović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC